Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Športna pomlad 2019

Naziv: Festival športa in zabave Športna pomlad
Konec: 2019-05-19
Trajanje: 10.-19. maj 2019
Začetek prireditve: 2019-05-10
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Že 15. leto zapored vam Festival športa in zabave Športna pomlad pripravlja obilo možnosti za športno sodelovanje in aktivno preživljanje prostega časa.

Rezervirajte si deset pomladnih dni in si med 10. in 19. majem 2019 privoščite brezplačno rekreacijo, s pomočjo izkušenih trenerjev spoznajte različne športe na kratkih tečajih, oglejte si tekmovanja ali pa se tudi sami preizkusite na rekreativnih turnirjih. V tem času pa si lahko ogledate tudi vrsto zabavnih in športnih prireditev z nastopom plesnih, glasbenih in gledaliških skupin, ki bodo navdušile in razvedrile vsakogar!

Vabljene vse generacije, posamezniki in družine, športniki, rekreativci in radovedneži, ki bi radi videli, spoznali in poizkusili kaj novega. Zabavali se bodo tudi najmlajši, saj smo zanje pripravili razigrane aktivnosti, osvojili pa bodo lahko tudi športna priznanja.

Sprehodite se po spletni strani in poiščite aktivnosti zanimive za vas in termine, ki vam ustrezajo!

Želimo vam aktivno in razgibano pomlad!

Dodatne informacije in urnik dogajanja na športni pomladi poiščite na: http://www.sportnapomlad.si