Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

26. dirka po Sloveniji - start 2. etape

Naziv: Kolesarski klub Adria Mobil
Konec: 2019-06-20
Trajanje: 20. 6. 2019, ob 11:20 - 2. Etapa
Začetek prireditve: 2019-06-20 11:20
Lokacija: Trg svobode, Maribor
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Start 2. etape kolesarske dirke Po Sloveniji, največje kolesarske prireditve pri nas bo ob 11.20 na Trgu svobode v Mariboru. Start dirke, ki jo bosta prenašali televizijski hiši TV Slovenija in Eurosport, bo naznanil Marcos Tavares, kapetan NK Maribor.

2. etapa
20.06.2019 / 146,3 km
Maribor-Celje

  • Maribor
  • Slovenska Bistrica
  • Zreče
  • Slovenske Konjice
  • Šmarje pri Jelšah
  • Štore
  • Celje

Nadaljevanje letošnje slovenske kolesarske pentlje bo v drugem največjem slovenskem mestu, Mariboru. Pred kolesarji bo izredno zanimiva etapa z več krajšimi vzponi in spusti ter priložnostmi za pobege. V zadnjem delu etape čaka kolesarje prvi resnejši test, vzpon iz Štor na Celjsko kočo. Celje bo letos pričakalo kolesarje v centru mesta. Tekmovalce v zaključku etape čaka še 8 kilometrov dolg krog po mestnih ulicah, ki na nek način daje možnost šprinterjem, da se vključijo v boj za etapno zmago. Na cilju pričakujemo izredno navijaško atmosfero, kot vedno kadar je celjsko mesto gostilo kolesarsko dirko Po Sloveniji.

Kolesarska dirka Po Sloveniji je največja kolesarska prireditev pri nas, ki jo iz leta v leto spremlja več ljudi, tako ob progi kot tudi preko medijev.

Kolesarska dirka Po Sloveniji je uspešno prestala že 25. izvedb, se pri tem nenehno razvijala v organizacijskem in tekmovalnem smislu ter danes predstavlja vrhunski športni dogodek, ki vsako leto na slovenske ceste pritegne najbolj zveneča imena svetovnega kolesarstva.

Celoten potek dirke: 26. dirka po Sloveniji