Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Drava center

Naziv: Drava center
Naslov: Limbuško nabrežje 2, 2341 Limbuš
Delovni čas: Restavracija: sobota in nedelja od 12:00 - 18:00 (zaključene skupine po dogovoru). Letna terasa: ponedeljek - petek: 10:00 - 20:00, sobota, nedelja in prazniki: 10:00 - 20:00
Telefon: +386 (0)2 420 0 750, +386 (0)70 337 114
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Izkoristite nekaj sončnih uric in preživite popoldan na mestni plaži v Krajinskem parku Mariborsko jezero! Tukaj lahko ujamete svoj košček "morja", umirite divji ritem današnjega življenja in si napolnite baterije.

Postojte ob reki, sedite na teraso, popijte osvežilno pijačo na jasi zraven otroškega igrišča. V borovem gozdičku, tik ob vodi, vam prečudovita mestna plaža plaža ponuja tudi rekreativne možnosti na in ob vodi.

Kavarna in restavracija

S pogledom na Mariborsko jezero in hribovje Kozjak na eni strani, ter Pohorje na drugi strani je prijetno popoldne ob dobri hrani zagotovljeno.

S klasično kuhinjo (še posebej se odlikujemo se po dobrih postrvih in domačih sladicah!) vas razvajamo v dveh prostorih (za cca. 40 in cca. 60 oseb) ter na zunanji terasi (za cca. 50 oseb).

Posebej se pohvalimo s svežimi postrvmi iz Repičevega potoka, ki jih pripravimo na žaru: s koruzno moko, mandlji ali bučnim oljem.

Letna terasa - bar na plaži

Prisrčno vabljeni na sončno teraso na plaži, ki se nahaja v srcu posestva Drava Centra in na vstopu v Krajinski park Mariborsko jezero. Razvajali vas bomo z izbrano ponudbo pijač, okusno kavo in naravnimi sokovi.

Aktivnosti v Drava centru

  • plaža za sproščeno uživanje na soncu ob vodi, v objemu narave,
  • raznovrstna piknik ponudba za družine in skupine z najemom piknik prostorov,
  • otroški park s kakovostnimi igrali,
  • športno-rekreativni prostor z igrišči za košarko, odbojko, badminton, z mini plezalno steno in možnost izposoje rekvizitov,
  • izposoja plovil (kajak, kanu, SUP, čoln)
  • animacije za otroke pod strokovnim vodstvom (rojstni dnevi, šole v naravi, tematske delavnice …),
  • urejena parkirišča za kolesa, motorje in avtomobile, parkirišča za avtodome z elektro priključki ter
  • mini kolesarski servis v kolesarski postojanki.