Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Adrenalinska doživetja

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu
Če si želite adrenalina polnih doživetij, sta Maribor in Mariborsko Pohorje prava izbira. Ponujata pester izbor aktivnosti na prostem, pri katerih lahko varno uživate, premagujete svoje strahove ali kljubujete različnim izzivom visoko nad tlemi, v zraku, vodi ali na primer na snegu. Adrenalinska doživetja so nadvse primerna za tako imenovane teambuildinge.

Pohorje adrenalin

V Športnem parku Pohorje so posebej izurjeni za različna adrenalinska doživetja. V adrenalinskem parku se  lahko podate v drzen spust z ostrimi zavoji na letnem sankališču pohor-JET, ali pa zdrvite v dolino na posebnem skiroju Monster Roller. Na voljo je tudi igrišče Paintball ter več različnih teambuilding programov.

Kolesarski park Pohorje

Bike park Pohorje nudi nepozabna doživetja vsem ljubiteljem gorskega kolesarjenja. Meje svojega poguma in znanja spustov s kolesi boste gotovo spoznali na eni od tamkajšnjih petih prog v skupni dolžini 12 kilometrov. Za še boljše znanje pa lahko najamete tudi njihovega učitelja gorskega kolesarjenja.

Pustolovski park Betnava in Vurberk

V Pustolovskem parku Betnava lahko preizkusite 7 različno zahtevnih in razburljivih poti na višini od 1 metra do 8 metrov na tlemi. Park je primeren za vse generacije, tudi za otroke, ki so stari več kot tri leta. Nedaleč stran od Maribora, v Vurberku, se nahaja Pustolovski park Vurberk.

Doživetja v zraku

Maribor in okolica vam nudijo različna adrenalinska doživetja v zraku. Iz Letalskega centra Maribor lahko poletite s toplozračnim balonom, se podate na panoramski polet z letalom ali pa izvedete skok s padalom v tandemu.

Terensko jahanje

Čudovito doživetje je tudi ježa po gozdnih poteh Pohorja. V Konjeniškem društvu Pohorje, kjer lahko najamete konja z vodnikom, smeri in dolžine jahalnih izletov prilagajajo vašim željam.

Paintball in rafting

V Mariboru in okolici je na voljo več poligonov za paintball, lahko pa za vas uredijo tudi vožnjo z raftom po ustreznih delih okoliških rek.

Aktivnosti na snegu

V zimskih mesecih lahko na Pohorju preizkusite nočno sankanje ali se spustite v dolino na pležuhih. V primeru novozapadlega snega je posebno doživetje hoja na krpljah. Po zasneženem Pohorju vas lahko zapeljejo s snežnimi sanmi ali za ustrezno veliko skupino pripravijo različne snežne igre kot je na primer tek eskimov. Preizkusite pa se denimo lahko tudi v zabavnem golfu na snegu.