Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

ArtMar = ART + MARibor

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu
Jedro letošnjega prazničnega sejma je ArtMar = ART + MARibor = MARIBORSKA ART PRIREDITEV. 

/images/temp/-glavne-znamenitosti-zdenka_borak_1_praznicni_december_2013_maribor_slovenij_domen_ulbl.jpg

Dogodek, ki se razvija, plete, šiva, gnete in raste, je vsako drugo soboto v mesecu celega leta 2013 zelo opazno poživil dogajanje v mestnem jedru Maribora. V decembru pa je ArtMar združil moči s partnerji pod okriljem Čarobnega decembra 2013 v Mariboru in napolnil praznične ulice, trge in dvorišča mesta z živahnim utripom in več kot 100 slovenskimi ustvarjalci.

Ustvarjalci predstavljajo svoje unikate domače in umetnostne obrti. Obiskovalci izbirajo darila zase in svoje najbližje v pestri ponudbi unikatnih izdelkov iz keramike, lesa, kamna, stekla, gline, tekstila in drugih materialov. Ustvarjalci so na štirih lokacijah - Gosposki ulici, Grajskem trgu, trgu Leona Štuklja in dvorišču Vetrinjskega dvora.

 /images/temp/-dogodki-prireditve-zdenka_borak_2_praznicni_december_2013_maribor_slovenij_domen_ulbl.jpg

ArtMar poudarja, da je vsak unikat odraz ustvarjalnosti, kreativnosti in pozitivne energije posameznega ustvarjalca. In z nakupom vsakega od njih podpiramo obstoj in razvoj slovenske umetnostne in domače obrti. Artmar = od srca do srca! In naj bo tako tudi v letu 2014: Od srca do srca, za srce, za vse ljudi!

ArtMar: Zdenka Borak.