Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Balvanski plezalni center Klajmber

Naziv: Balvanski plezalni center Klajmber
Naslov: Valvasorjeva ulica 38, 2000 Maribor
Delovni čas: Ponedeljek- Petek: 17.00-21.30, Sobota in Nedelja: 15.00–21.30
Telefon: +386 (0)31 434 777
Število sedežev: Sprejmemo lahko do 130 obiskovalcev na enkrat
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Športno plezalni center Klajmber zajema vsega skupaj 400 m2 plezalnih površin in je največji plezalni center v tem delu Slovenije. Plezalna stena je ločena na tri sektorje, ki omogočajo kvalitetno plezanje tako profesionalnim plezalcem, začetnikom kot tudi otrokom.

Z ekipo izkušenih inštruktorjev, predanih trenerjev in predvsem plezalcev po duši vam ponujamo pester nabor programov: od samostojnih obiskov (prideš in plezaš), plezalne šole za otroke, vodenih vadb za odrasle pa vse do začetnih tečajev plezanja in vrvne tehnike.

Plezalna stena je opremljena z več kot 130 balvanskimi problemi vseh težavnosti, posebej je ločena tudi previsna stena za trening vzdržljivosti, visoka stena za izvajanje tečajev in otroška plezalna stena, ki je dovolj nizka, da je primerna tudi za najmlajše otroke (minimalna starost je 3 leta).

Zastopamo plezalni slog življenja, kjer se s pozitivno energijo spopademo s težavami in premagujemo izzive.