Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Zimska Luftarca

Naslov: Ulica Vita Kraigherja 3, 2000 Maribor
Delovni čas: Ponedeljek-četrtek 07:00-23:00, Petek 07:00-02:00, Sobota 12:00-02:00 Nedelja, 12:00-22:00
Telefon: +386 (0)40 413 514
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Pravljično vzdušje na terasi lokala Luft 360 v 11. nadstropju poslovnega centra Slavije, vabi v pravljični svet, kjer lahko prav vsak, od najmlajših do tistih mladih po srcu, najde svoj magičen trenutek in prostor, ki mu vzbudi prijetno počutje ter ga vsaj za uro ali dve ponese v pravljico.

Zimska Luftarca je del v mozaiku celotnega prazničnega dogajanja v mestu. Pravljica nad mestom bo zagotovo privabila marsikaterega obiskovalca in turista na ogled naše praznične štajerske prestolnice. Za vse ljubitelje Andersenovih pravljic, zaradi katerih nam otroška domišljija ustvarja podobe iz prebranih zgodb. Domišljija je imela prosto pot in terasa Luftarce je naenkrat postala platno, po katerem so kreatorji ustvarjali in realizirali svoje otroške sanje. Milijon lučk, kamin, zasnežen drevored, bogato okrašena smreka, leseni kažipoti do pomembnejših znamenitosti mesta, vonj kuhanega vina, lično postrežena vroča čokolada različnih okusov, so le nekateri od elementov, ki obisk Zimske Luftarce spremenijo v doživetje.