Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Chateau Ramšak Glamping resort

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Chateau Ramšak Glamping resort
Naslov: Počehova 35, 2000 Maribor
Telefon: +386 (0)40 628 303
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Avtor fotografij: Chateau Ramšak Glamping resort

Za ljubitelje vina, narave in prestiža predstavljamo edinstveno zgodbo ... očarljiv glamping resort med vinogradi.

Chateau Ramšak glamping resort vas vabi na nepozabni oddih v butično in elegantno zasnovane glamurozne šotore ali sanjsko hiško na drevesu. Udobje hotelske sobe, ugodje doma in neposreden stik z naravo v šarmantnem ambientu. Doživite svoj idilični oddih v čarobni atmosferi, kjer se prepletajo prestiž, naravne lepote, mir in spokojnost.

Prestižni glamping resort je umeščen v osrčje vinogradov v slikoviti Štajerski vinski regiji. Posestvo se razteza na petnajst hektarov valovitih zelenih hribčkov in vinogradov, le nekaj trenutkov stran od čudovitega Maribora. S premišljeno oblikovanimi šotori in razkošno notranjostjo ter sanjsko hišico na drevesu z edinstvenim pogledom na vinograde vam resort ponuja čarobno atmosfero, kjer se lahko prepustite trenutku popolnosti.

Dvorec Ramšak se ponaša z lastno vinsko kletjo in največjo vinsko prešo v Evropi, vhod dvorca pa krasi potomka najstarejše trte na svetu. Vinogradništvo Ramšak proizvaja vrhunska bela vina sort Muškat, Silvanec, Sivi pinot, Laški rizling, Chardonnay in Sauvignon. Kvaliteto vina dokazujejo številna priznanja na vinskih tekmovanjih tudi onkraj naših meja.

Luksuzne namestitve ponujajo udobje in razkošje hotelske sobe pod zvezdnatim nebom. Šotori izžarevajo očarljivo spokojnost za romantičen oddih v dvoje ali kvalitetno preživljanje časa za celotno družino. Vsaka namestitev je opremljena z lastno kopalnico ter privatno teraso, na kateri vas pričaka vroč jacuzzi.

Nastanitev:

Drevesna hiška - 2 do 4 osebe, 2 zakonski postelji

Očarljiva hiška na drevesu je uresničitev otroških sanj, s pogledom na čudovite vinograde pa ustvarja pravljično vzdušje. Za popoln odklop in sproščeno vzdušje ima drevesna hiška svojo teraso, na kateri vas pričaka vroč jacuzzi pod zvezdnatim nebom, iz katerega lahko v romantičnem vzdušju ob kozarčku vrhunskega vina uživate v razgledih na zelene hribčke in vinograde.

Glamurozni šotori M - 2 do 4 osebe, 2 zakonski postelji

Butično in elegantno zasnovani glamping šotor v čarobni atmosferi ponuja vse udobje in razkošje hotelske sobe za kvalitetno preživljanje časa za celotno družino in sprejme do 4 osebe.
Da bo vaš družinski oddih nepozabno doživetje vas na privatni terasi pričaka tudi vroč jacuzzi pod zvezdnatim nebom. Doživite ljubezen na prvi pogled in dodajte košček v mozaik neprecenljivih spominov.

Glamurozni šotori S - 2 osebi, 1 zakonska postelja

Doživita ljubezen na prvi pogled! Butično in elegantno zasnovani glamping šotor v čarobni atmosferi ponuja vse udobje in razkošje hotelske sobe ter popolno zasebnost za romantičen oddih v dvoje.
Na zasebni terasi vaju bo pričakal tudi vroč jacuzzi pod zvezdnatim nebom.

Namestitev vključije:

 • Nočitev v namestitvi
 • Pijača dobrodošlice
 • Zasebna terasa
 • Neomejena uporaba lastne vroče kadi / jacuzzija
 • Zajtrk po izbiri (klasični, vegetarijanski, veganski, brezglutenski)
 • Zajtrk dostavljen na zasebno teraso namestitve
 • Kopalnica in toaletni prostor
 • Posteljnina in brisače
 • Čiščenje v namestitvi
 • Brezplačen Wi-Fi
 • TV
 • Klima / gretje
 • Sef
 • Parkirni prostor
 • DDV

Vse namestitve imajo prostor za zajtrk na zasebni terasi, večji šotori pa ponujajo jedilnico tudi v notranjosti.

Dodatne storitve:

Pokušina vin, vinske masaže, mini bar, transporti, aktivnosti itd. bodo zaračunani na račun šotora in se plačajo ob odhodu.

Za vse goste organiziramo degustacije, kjer v okušanju neizmerno uživajo vsi ljubitelji vrhunskih vin.

Doživite harmonijo telesa in duha ter se prepustite izkušenim rokam profesionalnih terapevtov. V skladu z našo konceptualno umestitvijo glamping resorta med vinogradi ponujamo tudi ekskluzivne tretmaje s kozmetiko iz grozdnih pečkter zagotavljamo najvišji nivo storitve za blagodejni vpliv na vaše telo in duha.

Dobrodošli v prestižni glamping resort Chateau Ramšak med čudovitimi zelenimi hribčki in vinogradi.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra