Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Dežela Pri Lešniku

Naziv: Gostilna in motel Pri Lešniku, Zdenka Lešnik s.p.
Naslov: Dupleška c. 49, 2000 Maribor
Delovni čas: Torek- nedelja: 11.00-21.00, ob ponedeljkih zaprto
Telefon: +386 (0)2 471 23 22
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Za naše najmlajše goste in mlade po duši, smo v Deželi Pri Lešniku uredili mini golf igrišče z devetimi polji. Mini golf je urejen v parkovnem ambientu, kjer ne manjka niti otroško igrišče s trampolinom.

Starši boste lahko posedali v senci letnega paviljona in ob pijači ali sladoledu brezskrbno opazovali razigrane otroke. Na naši prostrani zelenici boste lahko zaigrali tudi igro badmintona ali se odpravili na krajši sprehod v naravo.


V Deželi Pri Lešniku zmeraj kaj dogaja!

Na vašo željo vam ob različnih priložnostih organiziramo vrtno zabavo. Ob tem boste lahko neomejeno uporabljali otroško igrišče in mini golf.

Da bo v Deželi Pri Lešniku še bolj pestro in zanimivo, smo za vas uredili senzorno pot oz. kot ji radi sami rečemo Pot bosih nog. Različne teksture bodo z refleksno masažo stopal poskrbele za boljšo prekrvavitev ter krepitev telesa in duha. Privoščite si zabavo, sezujte čevlje in bosi uživajte!