Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov

Drava Festival 2018

Trajanje: maj-julij 2018
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Drava Festival 2018
maj-julij 2018

Reka Drava

Reka Drava in njene brežine s svojo raznolikostjo, številnimi naravnimi dragocenostmi in zavarovanimi območji narave ponujajo prostor za aktivno in zdravo preživljanje prostega časa.

V dolžino meri 707 km, od tega po Sloveniji potuje v dolžini 133 km. Reka Drava je naravni biser, ob njej in na njej najdejo zatočišče številne ptice in druge živali, sprostitev pa iščemo ob njej iz dneva v dan tudi ljudje (splavarjenje, rancarija, ribolov, veslanje, surfanje, sprehajanje, kolesarjenje, ...)

Drava Festival

V čolnu, na kolesu, peš ... pridružite se nam na raznovrstnih dogodkih v, na in ob reki Dravi, od spusta po reki s čolni, kolesarjenja po Dravski kolesarski poti, vodenih sprehodov na dravskih brežinah do kulinaričnih pokušnjah izdelkov iz krajev, ki živijo v sožitju z najbolj vodnato reko pri nas.

S Festivalom želimo povezati rekreacijske, izobraževalne in kulturne dogodke, ki so vezani na Dravo in obdravski prostor in hkrati pripomorejo k ohranjanju ali sonaravni rabi danosti tega prostora, na primer: spuste s čolni ali splavi po reki Dravi, kolesarjenje, tek, pohode ob Dravi, raziskovalne in izobraževalne delavnice in oglede, predstavitve kulturnih znamenitosti, etnografije, in zgodovine. Več informacij o zasnovi festivala najdete tukaj.

Prijava Drava festival 2017
Vse organizacije in posameznike, ki bi želeli sodelovati pri organizaciji in izvedbi dogodka, vljudno vabimo, da nam to sporočite in posredujete izpolnjen Obrazec za prijavo dogodka z izjavo o sodelovanju na Drava Festival 2017. Ne spreglejte tudi kodeksa organiziranja prireditev v okviru 2. Drava festivala!

Spremljajte Drava Festival na Fracebooku.
Spremljajte Drava Festival na Instragramu.
Spremljajte Drava Festival na YouTube.

www.dravafestival.si