Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Elegantni in športni nakit

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu
Lahen veter znova in znova odnese del mene med nove lastnice nakita.

/images/temp/-dogodki-prireditve-marna_sanjarija_praznicni_december_2013_maribor_slovenij_domen_ulbl.jpg

Stojnica Sanjarija v teh čarobnih dneh omogoča, da obiskovalci Vilinskega mesteca izberejo nevsakdanji poklon zase ali tiste, ki so blizu njihovih src. Nakit in ostala ponudba Sanjarija izražata toplino ustvarjalnega navdiha, ki je nežno položen v mojo dušo. Lahen veter pride znova in znova, da med nove lastnice elegantnega in tudi športnega nakita odnese del mene. To mi omogoča naš mariborski biser ustvarjalnosti … naš in vaš, mariborski ArtMar. Radi ga imamo. Radi, ker daje srčnost ustvarjalcem in tistim, ki se po ArtMaru sprehodijo.

V 2014. bo življenje postalo čudovito, če ne bomo pričakovali ničesar, s prijaznostjo gledali na svet, se pogosteje smejali in bomo hvaležni za vse, kar nam bo dano na naši poti. Vsem čarobno in izjemno leto ... naj bo polno topline in tistega, kar bo dušo napolnjevalo z mirom.

SANJARIJA: Mirjana Brus