Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

KOLESARSKA DOŽIVETJA na vinskih cestah

Naziv: KULeBIKE
Telefon: +386 (0)31 374 416
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Festival Stare trte 2018 - KULEBIKE izleti

01. Oktober 2018

Jakobska tura

Začetek ture je v Jakobskem Dolu v Gostilni in vinoteki Žmavc.
Po izrečeni dobrodošlici udeleženci prevzamete električna kolesa (na voljo je 10 električnih koles), ter vas seznanimo z načinom uporabe električnih koles, in kjer dobite tudi natančnejša navodila o KULeBIKE trasi, ki smo jo pripravili za vas ter tudi vsa varnostna navodila – kolesarjenje z električnimi kolesi je zelo zabavna športna aktivnosti, potrebno pa je poskrbeti, da je tudi varna.

Uporaba KULeBIKE kolesarskih poti in električnih koles je na lastno odgovornost. Potrebno je upoštevati svojo psihofizično pripravljenost, znanje in izkušenost, poskrbeti za ustrezno kolesarsko opremo, priporočamo, uporabo zaščitne kolesarske čelade. V času KULeBIKE kolesarjenja je potrebno biti pozoren na ostale udeležence v prometu in poskrbeti za svojo varnosti, predvsem pa dosledno upoštevati vse zakonske določbe o varnosti v cestnem prometu.

Odpravili se bomo na dvo urno kolesarjenje po slikoviti okolici vinorodnih gričev, vmes pa nas čakajo raziskovanje okolice, ogled znamenitosti: Ampelografski vrt, Avtarski stol, potomko Stare trte iz Lenta, Cerkev Sv. Jakoba, mlin na veter, ter številna druga obeležja. Vmes bomo uživali v prečudoviti naravi in se ustavili na Vinogradništvu Mulec, kjer nam bodo pripravili degustacijo 3 vinskih vzorcev ter vam razkrili še kakšno nepoznano vinsko zgodbo.
Za zaključek kolesarjenja ne bo manjkala okrepčilna malica – narezek domačih dobrot v Gostilni in vinoteki Žmavc, kjer tudi vrnete izposojena kolesa.

Cena vsakega izleta je 20 EUR/osebi. Zajema malico pri ponudniku, degustacijo 3 vinskih vzorcev in uporabo električnega kolesa.

Število mest je omejeno-največje število udeležencev je 10.
Obvezne rezervacije sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest po e-pošti na info@kulebike.si.