Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Gostilna Frajgraba

Naziv: Gostilna Frajgraba
Naslov: Vodole 1, 2229 Malečnik
Delovni čas: ponedeljek-četrtek: zaprto; petek - sobota: 11.00 - 22.00; nedelja: 11:00-17:00.
Telefon: + 386 (0)2 47 32 403; + 386 (0)51 405 450
Število sedežev: 120, vrt 50
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Obiščite nas v mirnem, z gozdom in vinogradi obdanem okolju na obrobju Maribora, kjer svoje goste razvajamo s pestro kulinarično ponudbo s poudarkom na domačih in svežih jedeh ter odličnih vinih.

Za vsakega nekaj

Na našem jedilnem listu boste gotovo našli nekaj zase; odločite se lahko tudi za dnevne in vikend menije. Ste za okusno divjačino, pljučno pečenko, jagnjetino, morda račja prsa? Vegetarijanci se bodo razveselili pestre ponudbe doma pridelane zelenjave, odličnih štrukljev, jurčkove juhe ter ostalih brezmesnih jedi, sladokusci pa nikakor ne smete zamuditi štajerskega zavitka in ocvrtega jabolka z vinskim šotojem.

Večje zaključene družbe ali praznovanja

Pri nas se lahko zberejo večje zaključene družbe ter po naročilu zarajajo ob živi glasbi, prav tako pa prirejajmo praznovanja za otroke, katerim smo namenili tudi igrala na zelenici. Nikar ne zamudite posebnih prireditev, kot je na primer Martinova pojedina, ko vas bosta kulinarična ponudba in vzdušje še posebej navdušila!