Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Gostilna Milenium

Naziv: Gostilna Milenium
Naslov: Zg. Hoče 64, 2311 Hoče
Delovni čas: ponedeljek - četrtek: zaprto, petek: 16.00 - 21.00, sobota: 13.00 - 21.00, nedelja in prazniki: 12.00 - 16.00. Odprejo tudi po dogovoru.
Telefon: + 386 (0)2 61 81 714; +386 (0)41 502 843
Število sedežev: 54
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Zdrava, varovalna prehrana.

Pri nas se še posebej dobro počutijo gostje z dodatno skrbjo za zdravo prehrano. Prepoznavni smo namreč po varovalni prehrani, za katero je naš šef kuhinje prejel trak kakovosti. Svoje goste razveseljujemo s "slow-food" meniji, ki jih vedno poskušamo pripraviti na nekoliko drugačen način. Prav tako so stalnica brezmesne jedi in nedeljski meniji.

Kulinarična dogodka, ki ju nikakor ne smete zamuditi, sta ribja pojedina na pepelnično sredo in Martinova pojedina z nepogrešljivo Martinovo raco.

V gostilno Milenium ob različnih priložnostih

K nam se lahko napotite ob različnih priložnostih: s prijatelji, sorodniki ali poslovnimi partnerji. Nahajamo se le 10 kilometrov od Maribora ob glavni prometnici, ki vodi do smučišč Mariborskega Pohorja. V bližini gostišča lahko obiščete Botanični vrt Univerze v Mariboru Pivola.

Spoznajte novo generacijo štajerske kulinarike, kjer se tradicionalne jedi združijo s smernicami modernega načina pripravljanja hrane.