Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Gostilna Poštela

Naziv: Gostilna Poštela
Naslov: Roberta Kukovca 22, 2000 Maribor (Vhod iz Streliške 57, 2000 Maribor)
Delovni čas: ponedeljek - petek: 10.00 - 22.00, sobota: zaprto, nedelja in prazniki: 09.00-18.00
Telefon: + 386 (0)2 32 04 303
Fax: + 386 (0)2 32 04 304
Število sedežev: 100, vrt 20
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Ob vznožju Pohorja vam prijazno osebje v prijetnem okolju zimsko-letne terase postreže z izvrstno pripravljenimi jedmi (tudi vegetarijanskimi) in domačo žlahtno kapljico.

Ob hišnih specialitetah, kot so gobova juha z ajdovimi žganci, ocvrt piščanec, žrebičkov biftek, zrezek Poštela, kostanjeva torta, prleška gibanica in v zimskem času koline, vam ponudimo vino iz lastnega vinograda ter vina iz vseh vinorodnih območij Slovenije. V dopoldanskem času se okrepčajte tudi z dnevno svežimi malicami.

Pri nas se lahko ob različnih priložnostih zberejo večje ali manjše zaključene družbe; pridružite se nam tudi ob vsakoletnem martinovanju, ko je v našem gostišču še posebej veselo.

Kulinarične užitke popestrite z ogledom bližnjega dvorca Betnava ali pa jo mahnite do lirsko-keltske naselbine na Pohorju, po kateri je naša gostilna dobila ime..