Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Gostilna Pri treh ribnikih

Naziv: Gostilna Pri treh Ribnikih
Naslov: Ribniška 9, 2000 Maribor
Delovni čas: Poletni delovni čas (po 17.4.): Ponedeljek-sobota: 10.30-21.00, Nedelja in prazniki: 11.00-20.00
Telefon: + 386 (0)2 23 44 170
Število sedežev: 120, vrt 200
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Med tradicijo in odprtostjo v svet

Odlično kulinarično ponudbo že več kot tristo let ustvarjamo z iskanjem med tradicijo in odprtostjo v svet, spremembe in novosti pa nam narekuje narava, ki nudi toliko sezonskih možnosti. Tako boste zraven bogate a la carte ponudbe na našem jedilnem listu našli na primer tudi potočnega raka, divjega prašiča in jurčke; sladokusci se prav gotovo ne boste mogli upreti tradicionalni šarloti ali pohorski omleti. Kulinariki dela družbo izbor vrhunskih vin iz vseh treh vinorodnih dežel Slovenije. Vina lokalnega vinorodnega okoliša lahko tudi degustirate in kupite. Pridružite se nam ob prireditvah, kot so martinovanje in koline, ko vas bomo razvajali z izbrano ponudbo štajerskih jedi in vin.

Okolica

Prav tako vas bo očarala prelepa okolica našega gostišča: nahajamo se v Mestnem parku ob treh ribnikih, do koder vas bo popeljala promenada, osrednje sprehajališče v parku. Po okusnem kosilu se lahko povzpnete tudi na katerega od vinskih gričkov, Mestni vrh in Piramido, ter se naužijete čudovitega razgleda na Maribor.