Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Gostilnica "Pri Damah"

Naziv: Kooperativa DAME, trajnostni turizem in gostinstvo, z.o.o., so.p.
Naslov: Ljubljanska ulica 04, 2000 Maribor
Delovni čas: pon-pet: 9.00-18.00 in sobota: 10.00-16.00
Telefon: +386 (0)68 611 019
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

V središču mesta Maribor, na desnem bregu reke Drave, vam v prijetnem ambientu našega gostinskega lokala nudimo domače, lokalne kulinarične dobrote. Dnevno vam pripravimo izvrstna kosila, jedi na žlico- vampe na tržaški način, »ta pravi« goveji golaž, gobovo juho z ajdovimi žganci, ... lahko pa izberete tudi jedi z našega pestrega jedilnega lista ali sezonske ponudbe.

Ob okusnih lokalnih jedeh vam postrežemo tudi izvrstna štajerska vina. Za ljubitelje osvežujočih okusov ponujamo sokove iz naravnih domačih sirupov, naravne ledene čaje in limonade.

Pri nas boste navdušeni tudi ljubitelji sladkega, saj vam ponujamo dnevno sveže domače torte, pite, kremne rezine, presne torte, sladice brez glutena, ipd.

Vabljeni tudi v našo trgovinico, kjer lahko kupite domače prehrambne proizvode, ki so izdelani po tradicionalnih receptih naših babic in dedkov. Na naših policah lahko najdete marmelade, zelenjavne shranke, namaze, domače sirupe in piškote.

V naši gostilnici sprejemamo tudi naročila za zaključene družbe, praznovanja, poslovne sestanke, ...