Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Gostišče Kužner

Naziv: Gostišče Kužner
Naslov: Oblakova 10, 2000 Maribor
Delovni čas: ponedeljek - nedelja: 07.00-23.00
Telefon: + 386 (0)2 33 23 580, + 386 (0)51 367 889
Število sedežev: 100, vrt 50
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Nahajamo se v naselju Nova vas, ki je le tri kilometre oddaljen od samega centra mesta. Če želite popolnoma doživeti Maribor, njegovo kulturo in kulinariko, smo mi pravi naslov za vas. Na velikem letnem vrtu, pokritem s trto in kivijem, vam postrežemo s slovenskimi specialitetami, odličnimi sladicami, nudimo pa tudi malice in kosila.

Na voljo imamo 4 sobe, v katerih lahko najdete udobne postelje, mini bar, televizijo, kopalnico, lahko pa dostopate tudi do interneta. Vsako jutro vam bomo pripravili zajtrk, ki je vštet v ceno. Ali nas obiščete poleti ali pozimi v Mariboru se vedno kaj dogaja.

Pozimi vam smučarsko središče Pohorje nudi raznorazne aktivnosti, kot so smučanje na naravnem snegu, vožnjo z motornimi sanmi, sankanje, pležuharjenje, nočna smuka, wellness,… Poleti pa se lahko udeležite znamenitega Festivala Lent. Ob zadostnem številu zainteresiranih gostov pa vas v jeseni popeljemo na pravo štajersko trgatev, kar pomeni zabavo za celo družino.