Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Gostišče Vnukec

Naziv: Gostišče Vnukec
Naslov: Ob blažovnici 86, 2341 Limbuš
Delovni čas: ponedeljek-torek: zaprto, sreda-četrtek: 11.00–22.00, petek: 11.00 - 24.00, sobota: 12.00–24.00, nedelja: 12.00–19.00
Telefon: + 386 (0)2 614 22 00
Število sedežev: 90, vrt 25
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Pričakujemo vas v dolini Blažovnice na Podpohorski vinski cesti, kjer se v prijetnem okolju prepustite užitkom ob domači hrani in odličnih vinih iz okoliškega vinorodnega območja.

Babičina kuhinja

Ob klsični a la carte ponudbi nas gostje poznajo predvsem po domači babičini kuhinji, iz katere še posebej zadišijo gobova juha z ajdovimi žganci, z domačo zaseko in kislo smetano zabeljen stročji fižol in krompirjevi svaljki, domača klobasa, knedli, pohorski pisker, narezek s tunko, klobaso in različnimi namazi ter ostale domače dobrote. Hišna specialiteta je pohorska postrv v bučnem olju s kašo z gobicami, odlične so tudi hišne sladice: rezina Vnukec, baklava, skutina in jabolčna pitaVegetarijance bo razveselil kuharjev sezonski vegetarijanski krožnik.

Dodatna ponudba

Pestra je tudi naša dodatna ponudba, ki sega vse od tradicionalnega martinovanja, dnevov hrvaškega Zagorja z glasbo in kulturnim programom, obiska trubačev iz Guče, literarnih večerov in slikarskih razstav. Še posebej zabavni so decembrski petkovi večeri, ko lahko pri nas zaplešete ob živi glasbi.

Po okusnem obroku pa se odpravite po sprehajalnih poteh vinske ceste ali se odločite za pokušnjo vin na bližnjem Posestvu Meranovo.