Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Gostišče Vračko

Naziv: Gostišče Vračko, Annemarie Vračko s.p.
Naslov: Grušena 1, 2201 Zg.Kungota
Delovni čas: torek-sobota: 10.00 – 22.00; nedelja: 09.00 – 19.00; ponedeljek: zaprto.
Telefon: + 386 (0)2 65 64 311
Fax: +386 (0)59 121 048
Število sedežev: 90, vrt 20
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Prisrčno vabljeni v gostišče Vračko, ki se nahaja v slikoviti vasici Jurij, ob glavni cesti iz smeri Zgornja Kungota proti mednarodnemu mejnemu prehodu Jurij. Tukaj še najdete oazo miru v neokrnjeni naravi.

Postregli vam bomo:

  • hišne specialitete,
  • sezonske jedi,
  • jedi z mednarodnim pridihom
  • in ribje jedi.

Tematski dnevi

Ob tradicionalnem jedilniku pripravljamo tudi ostale kulinarične dobrote na t. i. tematskih dnevih, kot so pepelnična sreda, Martinovo, valentinovo in podobno. Po okusni hrani se lahko odločite za udobno posedanje na čudovitem senčnem vrtu ali se odpravite po okolici, ki kliče k oddihu in sprostitvi.


Gostinstvo in vinogradništvo se v družini Vračko prenaša iz roda v rod (od leta 1908), zato so izkušnje naš največji zaklad. Tako danes na 4 ha vinogradov pridelujemo sortna bela vina, kot so laški rizling, beli pinot, sauvignon, chardonnay, renski rizling in rumeni muškat in jih tudi sami ustekleničimo. Te lahko uživate ob hrani v gostišču ali jih odnesete s seboj.

V kolikor se odločite ostati pri nas dalj časa, imamo na voljo 10 dvoposteljnih sob. V vseh sobah je TV, mini bar, copati, brezžični dostop do interneta, v kopalnici je fen sušilnik, kad ali tuš ter WC.

Rekreacija

Hkrati se lahko odpravite do ne daleč oddaljenega razglednega stolpa na Plaču, kjer se vam odpira prelepa panorama slovenjegoriške vinske pokrajine.
Za rekreacijo so vam na voljo različne pohodniške in kolesarske poti, jahanje, tenis, badminton, …