Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Hiša Denk

Naziv: Hiša Denk
Naslov: Zg. Kungota 11 A, 2201 Zg.Kungota
Delovni čas: Ponedeljek:11.00-22.00; četrtek:11.00-22.00; petek in sobota: 11.00-24.00; nedelja: 11:00-20:00; ob torkih in sredah zaprto.
Telefon: + 386 (0)2 65 63 551
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Hiša Denk je restavracija, v kateri družinsko tradicijo nadgrajuje predrznost mlade generacije. Pri ustvarjanju svojstvene kulinarike se obračamo k danostim naše pokrajine in brskamo po preteklosti, da bi izpolnili svojo vizijo.

Kulinarika, ugodje in oddih

Na privlačni lokaciji med vinsko cesto avstrijske Štajerske in Mariborskim Pohorjem se diskretna zunanja arhitektura hiše uravnoteženo povezuje v celoto s sodobno, a vendar domačno notranjostjo. Postrežba v dveh povezanih jedilnicah, ločena velika jedilnica za posebne priložnosti in zunanja terasa nudijo gostom izjemno ugodje, sprehod v našem parku in oddih ob ribniku pa ustvarita dodatno prijetno vzdušje.

Kulinarika

Ponudba Hiše Denk se osredotoča na naravne danosti Štajerske in družinsko kulinarično tradicijo, ki je tukaj zakoreninjena že od leta 1972. Gostu prijazno prezentacijo vsakega krožnika kljub zapriseženosti preprostemu dvigujemo na višjo raven, kjer je premišljen in dodelan vsak detajl posebej. Vinska karta Hiše Denk je nabor vrhunskih belih, rdečih in oranžnih vin priznanih domačih in tujih vinarjev.

Catering

Ekipa Hiše Denk nudi gostinske storitve tudi izven svoje restavracije. Za posebne priložnosti, bodisi privat ali v podjetju, prilagodimo naše menije Vašim željam. Od majhnih prigrizkov, hladnega in toplega bifeja do BBQ cateringa in desertov – Vaš dogodek je naš izziv.

Sobe

Poleg kulinarične ponudbe je nad restavracijo Hiše Denk našim gostom na voljo sedem sodobno opremljenih sob. Vsaka soba ima svojo kopalnico, televizor in brezplačen dostop do interneta. Med Vašim bivanjem v Hiši Denk boste tako lahko uživali v lepotah podeželja in si popestrili čas z možnostmi, ki jih ponuja tukajšnja regija z okolico.

Hiša Denk v medijih:

Mladina: Gor gre ko vrač. Boštjan Napotnik, januar 2016.

NedeloIzziv divjega šefa pod petimi sončki in pol. Uroš Mencinger, februar 2015.

SiolNET: Hiša Denk: nov začetek starejšega brata. Miha First, marec 2015.