Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Hotel in apartmaji Bolfenk

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Hotel in apartmaji Bolfenk
Naslov: Hočko Pohorje 133, 2208 Pohorje
Telefon: +386 (0)2 614 09 99
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Kjer se človeška zavest združi z naravno harmonijo.

Hotel Bolfenk leži na samem stičišču zelenih in košatih pohorskih gozdov ter največjega smučišča v Sloveniji in je del hotelsko apartmajskega naselja Bolfenk. Hotel leži na nadmorski višini 1050m, zato je odličen za ponoven stik z naravo, hkrati pa se nam odpira čudovit pogled na bližnje mesto Maribor.
 
Hotel Bolfenk se ponaša z 20 čudovitimi in nadstandardno opremljenimi sobami s skupno kar 80 ležišči ter prekrasnim pogledom. V samem hotelu je kavarna, velika kamin avla, shramba za smuči, restavracija in predavalnica, ki sprejme do 70 udeležencev.  V hotelskem kompleksu se nahaja tudi 12 apartmajev različne velikosti, ki so vsi opremljeni s kaminom za prijetno domače vzdušje, ter seveda vsem kar pritiče vrhunskim apartmajem.
 
Izkoristite našo ponudbo! Znebite se utrujenosti in stresa, svoje življenje napolnite s pozitivno energijo, uravnotežite telo in duha ter zaživite v harmoniji.
Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra