Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Hotel in apartmaji Videc

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Hotel in apartmaji Videc
Naslov: Hočko Pohorje 131, 2208 Pohorje
Telefon: +386 (0)2 614 09 99
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu
Hotel Videc  je manjši hotel, ki se nahaja na 1050m nadmorske višine in zaokrožuje hotelsko ponudbo hotelsko apartmajskega naselja Bolfenk na Mariborskem Pohorju, gostu pa nemalokrat pusti nepozaben vtis.
 
Je simpatičen hotel z 28-imi sobami in skupno 114 ležišči. Sobe so živahno opremljene in ponujajo sprostitveni pogled na čudovito naravo. V sklopu hotela je tudi 14 različno velikih apartmajev. V hotelu je manjši prostor za druženje, shramba za smuči in velika restavracija, v kateri se lahko odvijajo tudi seminarji ali praznovanja. Gostom je na razpolago tudi velika seminarska dvorana, ki sprejme do 120 udeležencev in se po potrebi lahko pregradi na tri manjše dvorane.
 
Hotel je v zimskem času namenjen predvsem mladinskemu turizmu in veččlanskim družinam, medtem ko v poletnem času pričakuje predvsem športnike na pripravah, kolesarje in družine.
 
Hotel je od Wellness centra Bolfenk oddaljen le 20 m in ima zagotovljeno parkirišče. Dostop do hotela je mogoč z avtomobilom iz smeri Hoč ali z gondolo izpod Mariborskega Pohorja.
Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra