Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Hotel Maribor, City Apartments****

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Hotel Maribor
Naslov: Glavni trg 8, 2000 Maribor
Telefon: + 386 (0)2 234 56 00
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu
Hotel Maribor**** se nahaja v centru mesta Maribor, na njegovem Glavnem trgu. Združuje butične nastanitve na dveh lokacijah, kjer se tradicija in zgodbe iz preteklosti prepletajo s pozorno izbranim dizajnom in pristno lokalno gostoljubnostjo.
 
Hotel Maribor, City Apartments**** ponuja prestižne apartmaje s pridihom butičnega hotela v hiši iz začetka 18. stoletja. Prostorni apartmaji so opremljeni z izbrano notranjo opremo, vrhunskimi naravnimi materiali in sodobnimi napravami, kjer se boste počutili razvajane ne glede na dolžino bivanja.
 
Izbran zajtrk vas pričakuje v jedilnici Gostilne Maribor v pritličju iste zgradbe. V njej lahko okušate izvrstno kulinariko, ki črpa svoj navdih iz tradicije lokalnega okolja.
 
V hotelu se nahajajo še konferenčni prostori in intimen spa dovolj velik za štiri in razkošen za dva. Vsi notranji prostori so nekadilski in opremljeni z brezplačnim brezžičnim internetom.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra