Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Nagradna igra "Doživi Čarobni december v Mariboru!"

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Splošni pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri „Doživi Čarobni december v Mariboru!“ 

1. Splošne določbe 
 
Nagradno igro organizira Zavod za turizem Maribor - Pohorje (v nadaljevanju organizator ali ZTMP). V nagradni igri sodelujejo vsi uporabniki družbenega omrežja Facebook, ki uporabijo v objavah oznako @Visit Maribor in (t. i. hashtag) #visitMaribor, kar ZTMP identificira preko spletnih analitičnih orodij. Nagradna igra poteka od 28. 11. 2018 do 6. 1. 2019. V nagradno igro se vključujejo objave, ki so objavljene od vključno 28. 11. 2018 do 5. 1. 2019.  Namen nagradne igre je promocija prazničnega (adventnega) časa v Mariboru in izvajanje trženjskega komuniciranja. 
 
2. Način in pogoji sodelovanja v nagradni igri 
 
V nagradni igri lahko sodelujejo tisti uporabniki Facebooka (fizične osebe nad 18 let), ki se strinjajo s splošnimi pogoji sodelovanja in pravili nagradne igre ter imajo kreiran uporabniški račun na družbenem omrežju Facebook. 
 
Sodelujoči morajo objaviti javno objavo na družbenem omrežju Facebook, ki vključuje #visitMaribor (dovoljena je različna uporaba tiskanih in velikih začetnic) in oznako @Visit Maribor. 
 
Državljanstvo uporabnikov ni določeno v nobenem od pogojev za sodelovanje. 
 
Vsak udeleženec lahko sodeluje z več objavami. Sodelujoči mora imeti možnost dokazati, da je lastnik avtorskih pravic, in da s sodelovanjem v tej nagradni igri ne krši nikogaršnjih avtorskih pravic. V kolikor so na fotografijah upodobljeni posamezniki, udeleženec prevzema odgovornost, da ima pridobljene njihove privolitve k objavam teh fotografij za namen sodelovanja v tej nagradni igri. 
 
Avtorji najboljših fotografij s praznično tematiko mesta Maribor bodo tedensko nagrajeni s praktičnimi nagradami. Vsak teden bodo izbrane 3 fotografije. Izbor se izvede vsako nedeljo med trajanjem kampanje. Strokovna komisija pregleda vse javne objave z oznako @Visit Maribor in (t. i. hashtag) #visitMaribor v objavah na Facebooku. Strokovna komisija izbere najboljše tri objave glede na kriterije (izvirnost fotografije, kvaliteta, vsebinska in tehnična ustreznost fotografije).  
 
3. Opis nagrade 
 
Tedenski nagrajenci prejmejo promocijsko majico Čarobni december v Mariboru. Tedenske nagrade so v vrednosti, nižji od 42,00 EUR, zato se v skladu z Zakonom o dohodnini (ZDoh-2) dohodnine ne odvede, vrednost nagrade pa se tudi ne všteva v davčno osnovo prejemnika nagrade. 
 
Po zaključeni kampanji se bo strokovna komisija zbrala na sedežu ZTMP in vse zbrane fotografije še enkrat pregledala. ZTMP bo v zameno za odkup fotografije po izboru nagrajenca avtorju podaril paket Mariborska kulinarična pot za dve osebi ali ponudil za odkup ene fotografije znesek 80 EUR. 
 
4. Obvestilo nagrajenca in podelitev nagrade 
 
Izbor nagrajencev je dokončen. Vsak nagrajenec bo o nagradi obveščen tako, da bo prejel direktno sporočilo preko profila Visit Maribor na družbenem omrežju Facebook. V primeru, da se nagrajenec v roku 72 ur po poslanem obvestilu ne javi, izgubi pravico do nagrade. Nagrajenec bo nagrado prejel po pošti v roku 10 dni po potrditvi in posredovanju osebnih podatkov za dostavo preko navadne pošiljke Pošte Slovenije. 
 
5. Varovanje osebnih podatkov 
 
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci nagradne igre dovolijo organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja področje varstva osebnih podatkov. Upravljavec zbirke osebnih podatkov je organizator nagradne igre – ZTMP. Organizator nagradne igre bo osebne podatke nagrajencev uporabljal izključno za namene izvedbe nagradne igre. Organizator jamči, da podatki, ki jih bodo sodelujoči posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo RS. 
 
S sodelovanjem v nagradnem natečaju se udeleženci, v primeru da bodo nagrajeni, izrecno strinjajo, da dovolijo objavo osebnih podatkov (uporabniško ime na družbenem omrežju) ter nagrajene fotografije na družbenih omrežjih ZTMP, v sporočilu za javnost,  na spletni strani www.visitmaribor.si
 
6. Odgovornost in reklamacije 
 
Organizator ne more vplivati na morebitne vzroke tehnične narave, ki lahko uporabnikom onemogočajo sodelovanje v nagradni igri. Za tovrstne vzroke organizator tudi ne odgovarja. 
 
7. Seznanjenost s pravili nagradnega natečaja 
 
S sodelovanjem v nagradnem natečaju udeleženci pristanejo na pravila nagradne igre, ki so objavljena na spletni strani www.visitmaribor.si in na Facebook strani Visit Maribor. Organizator si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pogojev in se zavezuje, da bo ob vsaki spremembi oz. dopolnitvi le-teh dopolnjene pogoje objavil na www.visitmaribor.si
 
8. Reševanje sporov
 
Za spore, nastale v zvezi s to nagradno igro, ki jih ne bo mogoče sporazumno rešiti, bo pristojno sodišče v Mariboru.