Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Kulturno-prireditveni center Narodni dom Maribor

Naziv: Kulturno-prireditveni center Narodni dom Maribor
Naslov: Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor
Delovni čas: Info pisarna: Ponedeljek-petek 10.00-17.00, sobota 9.00-12.00 in 1 uro pred vsako prireditvijo
Telefon: +386 (0)2 229 40 00, +386 (0)2 229 40 11, +386 (0)31 479 000
Fax: + 386 (0)2 22 94 055
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Številne prireditve

Skozi vse leto si lahko ogledate številne predstave v okviru prireditev, s katerimi omogočamo Mariborčanom in okoliškim prebivalcem bogato kulturno in zabavno dogajanje v mestu, med drugim tudi:

  • Komedija v Narodnem domu,
  • Otroški abonma Kekec – za otroke od 4. do 8. leta starosti,
  • Cikel komornih koncertov,
  • Cikel za mlade,
  • Festival Maribor in
  • Salon glasbenih umetnikov – celovečerni koncerti v Sinagogi v sklopu Festivala Lent.

Pri mariborskem občinstvu je najbolj priljubljena naša ponudba komedije – v obnovljeno in imenitno veliko dvorano Narodnega doma redno vabimo najboljšo tovrstno produkcijo v Sloveniji, svoj delež pa dodamo tudi v obliki lastne produkcije. V kletnih prostorih poslopja Narodnega doma smo uredili intimne prireditvene in družabne prostore, primerne za komorne gledališke predstave in nočno druženje ob glasbi. Prostori Narodnega doma so s svojo raznolikostjo in možnostmi na voljo tudi za prireditve, plese, sprejeme in druge družabne dogodke gostujočih organizatorjev.

Festival Lent – hrbtenica kulturno-prireditvenega poslanstva

Oživljanje starega mestnega jedra na Lentu ob reki Dravi se je pričelo z multikulturnim poletnim festivalom, ki se dogaja na prostem, na številnih različnih prizoriščih vzdolž reke, zadnjih nekaj let pa se festivalski dogodki odvijajo tudi po mestu. Festival Lent, katerega sloves sega tudi daleč preko meja Slovenije in ki se je v vseh teh letih potrjeval z množico kakovostnih prireditev, izjemnim številom gledalcev in s kopico domačih ter mednarodnih priznanj, predstavlja ogrodje delovanja našega zavoda.

Kibla

Pod našo streho stalno gostuje Multimedijski center Kibla, ki s svojo Kibelo velja tudi za pomemben razstaviščni in kulturni prostor mesta Maribora.

Veliko več prireditev

Še veliko več prireditev in bogatega dogajanja, ki vam ga ponujajo, si oglejte na spletni strani kulturno prireditvenega centra Narodni dom Maribor.