Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov

Kongresi in srečanja

Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu
S kongresno-poslovnimi kapacitetami se Maribor vse bolj uveljavlja kot imeniten gostitelj kongresov, seminarjev in drugih srečanj.

Univerzitetno mesto Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in predstavlja poslovno, znanstveno, izobraževalno, kulturno ter politično središče vzhodne Slovenije.

Dostop do mesta je izredno enostaven, saj leži ob avtocestnem križišču 5. in 10. panevropskega prometnega koridorja. V neposredni bližini mesta (50 do 105 km) pa so tri mednarodna letališča.

Možnosti za izvedbo odlično organiziranega kongresa, seminarja, proslave ali srečanja v Mariboru ne manjka!  

Mesto ima enega najboljših kongresnih hotelov v državi, nedavno je svoja vrata odprl tudi hotel Mond s sodobnim konferenčnim centrom. Veliko prednost pa predstavljajo tudi bogata dodatne ponudba nastanitvenih in kongresnih zmogljivosti, vrhunski kulturni dogodki, urejeno mesto, zdrava pitna voda, pristna kulinarika in vino ter pester izbor kakovostne turistične in športnorekreacijske ponudbe v neokrnjeni naravi.

Raznolika doživetja, ki vas sproščajo in utrjujejo, lahko okušate na skrivnostnem morju zelenega Pohorja, na iskrivih otokih vinorodnih gričev ali v varnih pristanih starodavnega mesta.

Udeleženci boste lahko obiskali zgodovinske in kulturne znamenitosti krajev, uživali v gledaliških predstavah vključno z opero in baletom, na koncertih in festivalih. Obetajo se vam tudi zapeljiva raziskovanja vinskih cest in kleti, sproščanje v wellnessu in preizkušnje v adrenalinskem parku, radosti pohorskih smučišč, splavarjenje in še in še.

Maribor - mesto srečanj, predstavitev kongresne distinacije in ponudnikov

Namig, kako izkoristiti dan v Mariboru!

Če vas zanima več, nam pošljite povpraševanje!