Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov

Kulinarični petki v mestnem jedru

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Ob petkih se center mesta prelevi v pravo kulinarično postojanko, kjer se ob lepem vremenu in v ravno prav živahnem mestnem vrvežu dobro je in pije - vrhunsko, domače, na žlico, vegetarijansko, eksotično ... Želimo vam dober tek!

"Chef'la"

Grajski trg, vsak petek

"Po domače, malo drugače" in druženje ob kulinaričnih stojnicah, ki ponujajo jedi iz lokalno pridelanih sestavin. Bistro Arty ponuja vegetarijanske jedi in klasične dobrote, kot so carski praženec, slivovi cmoki in štruklji, za vinsko ponudbo in za v gostilnah pozabljene jedi na žlico poskrbi Izletniška kmetija Horvat, na stojnici Miškove špajze pa se ob pivu in žganju lahko okrepčate s krajnskimi klobasami. Novost so okusi japonske in orientalske kulinarike, poskrbljeno pa je tudi za glasbeno spremljavo in druge priložnostne dogodke. Več na: www.facebook.com/chefla.kuhna

"Pun pisker"

Slomškov trg, vsak petek

Vrhunska kulinarika na Slomškovem trgu! Priznani kuharski mojstri vam bodo ponudili svoje najboljše jedi, ki jih boste lahko kombinirali z z vrhunskimi vini, pivi in drugimi pijačami. Vrhunski gostinci vse do večera kuhajo in strežejo izbrane jedi, vina in piva in to po zelo ugodnih cenah.
Več na: https://www.facebook.com/punpisker/ ; http://www.punpisker.si/2017/