Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

London Street Food

Naziv: London Street Food
Naslov: Strossmayerjeva ulica 26, 2000 Maribor
Delovni čas: ponedeljek-četrtek: 11:00 - 17:00, petek: 11.00 - 16.00, sobota, nedelja in prazniki: zaprto
Telefon: + 386 (0) 31 474 690
Število sedežev: 10 miz, 30 sedežev
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Vse se je začelo z željo, entuziazmom in ljubeznijo. V naše mestece smo želeli vnesti nekaj novega, edinstvenega in s tem v Mariboru širiti zdrav način prehranjevanja. Sami si pravimo, da smo javna dnevna soba. Stičišče dobrega počutja in odlične hrane. Prostor kjer se počutiš domače, poješ okusen zdrav obrok iz pod rok mladih mojstrov kulinarike ali spiješ odlično kavo, ki je bila pravkar zmleta.

Navdih za naše zamisli črpamo širom sveta, usmerjamo se lokalno. Naše jedi so pripravljene iz svežih, zdravih sestavin, ki so pridelane na lokalnem območju, ki jih pridelujejo naši partnerji. Povezovanje z lokalnimi pridelovalci je ena izmed skrivnosti zakaj so jedi tako dobre.

Cenimo in hrepenimo po majhnih, preprostih stvareh kot so navdihujoči pogovori, nasmeh naših strank ali vonj, ki ti napolni nosnice, ko vam postrežemo moder krožnik s King's crosom z odlično nastrgano govedino.