Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Loving Hut express Maribor, vegetarijanske in veganske jedi

Naziv: Loving Hut Maribor
Naslov: Gosposvetska cesta 43a, 2000 Maribor
Delovni čas: ponedeljek-petek: 10.00-20.00; sobota: 12.00-20.00; ned: zaprto, prazniki: zaprto
Telefon: +386 (0)70 631 502
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Prvi veganski fast food v Sloveniji!
Vegansko = brez mesa, brez jajc, brez mleka.
Go veg, Be green!

Loving Hut express Maribor je člen hitro rastoče verige veganskih restavracij, ki se odpirajo po vseh večjih mestih po svetu.

Ponujamo zdrave, sveže pripravljene jedi rastlinskega izvora, surovine pa so v večji meri ekološko pridelane. V ponudbi so tudi bio osvežilni napitki.
Jedi na ulici predstavljajo v današnjem hitrem tempu življenja velik del prehranjevanja. In če že mora biti na hitro, naj bo vsaj zdravo, rastlinsko, sveže in okusno!

Vegetarijanske jedi. Veganske jedi.

Ponudba:

 • Vegbab - veganski kebab. Popečen bio seitan, sveža zelenjava, okusna veganska majonezna omaka v polnozrnati lepinji.
 • Falafel. Ocvrti čičerikini polpeti, sveža zelenjava, hummus namaz iz čičerike in omaka iz tahinija v žepku iz polnovredne moke.
 • Spomladanski zvitki. V pšenično testo zavita zmes zelenjave, riževih rezancev in črnega sezama, z okusno, rahlo pekočo, sladko-kislo omako.
 • Vegi hot dog. Bela štručka, bio vegan hrenovka, zelena solata, paradižnik ter majoneza, kečap ali gorčica.
 • Green burger - veganski hamburger. Kruhek s sezamom, žitni polpet s pšeničnimi beljakovinami, zelena solata, paradižnik in čebula ter majoneza, kečap ali gorčica.
 • Falafel krožnik. Falafli, hummus namaz iz čičerike in omaka iz tahinija, zelenjava, ocvrt krompirček.
 • Sendviči. Različnih okusov.
 • Chow mein - pečeni rezanci z zelenjavo. Pečeni rezanci, bučke, kitajsko zelje, korenček, por, brokoli, gobice in tofu. 
 • Mavrični riž - pečen riž z zelenjavo. Pečen riž, bučke, kitajsko zelje, korenček, por, brokoli, gobice in tofu.
 • Sejtan po dunajsko ali pariško s prilogo - pražen krompirček ali riž.
 • Sejtan - pleskavica s prilogo - pražen krompirček, čebula, ajvar, gorčica.
 • Kung Pao. Izvrstna jed, posebej priporočamo! Pečen rjavi riž z ingverjevo omako, zelenjava (bučke, kitajsko zelje, korenček, por, brokoli, gobice, paprika), sojini ocvrtki, indijski oreščki.
 • Jed na žlico. Vsak dan je na voljo ena jed na žlico! Mehiška enolončnica, segedin, pasulj, bujta repa, mineštra, enolončnica z lečo in tofujem, jota, juha iz hokaido buč, golaž, curry, krompirjev golaž, ...
 • Slaščice. Vsak dan vam ponudimo vsaj eno slaščico. Loving Hut cookies, Loving Hut kolaček, tiramisu, rafaelo poljubčki, presna torta, proseno pecivo, kakavov biskvit z banano, ...


Prepustite se navdihu našega kuharskega mojstra in preizkusite različne jedi tudi vi. Pustite se presenetiti novim raznolikim okusom!

Zaposleni v Loving Hut vam žal ne moremo ponuditi udobne jedilnice in postrežbe kakor prava vegetarijanska restavracija, kot vegetarijanska oz. veganska restavracija s hitro prehrano pa z veseljem poskrbimo, da tudi, ko vas preganja čas in se morate nahraniti na hitro, lahko izberete zdravo hrano in okusne jedi!

Naročite po telefonu

Predvsem v času malic in kosil je včasih naročil veliko. Da bi se izognili čakanju, nam lahko želeno jed naročite po telefonu, da vas, ko se oglasite, pričaka.