Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Medicinsko termalni center Fontana

Naziv: Medicinsko termalni center Fontana
Naslov: Koroška cesta 172, 2000 Maribor
Delovni čas: Bazeni: Pon.-Ned.: 9.00-21.00, Pet.: 9.00-23.00; Masaže: Pon.-Pet..: 10.00-21.00, Sob. in Ned.: 14.00-21.00
Telefon: + 386 (0)2 234 41 00
Fax: + 386 (0)2 234 41 14
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Negujte svoje telo in dušo, poskrbite za zdravje in dobro počutje, razvajajte se!

Notranji in zunanji bazeni

V MTC Fontana so na voljo številni notranji in zunanji bazeni z več kot 500 kvadratnimi metri skupne površine. Glavna značilnost bazenov je termalna voda, vsi bazeni pa imajo tudi številne podvodne masaže, whirlpoole in vodne efekte. Prav tako priporočamo obisk savn.

Medicinsko termalni center Fontana skrbi za vaše zdravje in dobro počutje.  Iz globine 1600 m prihaja na površje priznana termalna voda, ki je temelj balneo-termalne dejavnosti termalnega centra Fontana za sprostitev, obnovitev moči in utrditev zdravja

Možnosti sprostitve

Ponujamo vam številne možnosti sprostitve v termalni vodi  –  v notranjih in zunanjih bazenih, whirlpoolih,  ki imajo številne  podvodne masaže,  vodni tok, vodni slap, in druge vodne efekte. Temperatura vode v bazenih je od 32 do 37 stopinj Celzija. 

Vstopnina

Vstopnica vključuje uporabo bazenov in 8 savn:

finske, infra rdeče, turška in zeliščna. Kopanje v termalni vodi je še posebej priporočljivo pri obolenjih sklepov in vezi, mišic in kosti, pri boleznih obtočil, perifernih živčnih lezijah, presnovnih, ginekoloških, psihosomatskih boleznih itn.

  • dopoldanska vstopnica (4 ure, vstop do 12. Ure) – delavnik: 10,00 EUR
  • vstopnica do 4 ure (pon-ned): 12,00 EUR
  • celodnevna vstopnica (pon.-ned.): 14,00 EUR
  • nočno kopanje za odrasle vsak petek (4 ure, med 18. In 23. Uro):10,00 EUR
  • dan upokojencev, vsak ponedeljek in petek (4 urna vstopnica): 8,50 EUR,
  • dan študentov, vsako sredo in četrtek (4 urna vstopnica): 8,50 EUR,
  • družinska vstopnica - velja le med vikendi, prazniki in počitnicami (1 odr, 1 otr): 15,00 EUR (2 odr, 1 otr): 25,00 EUR

Specialistične ambulante

Medicinski center Fontana razpolaga s številnimi specialističnimi ambulantami. Obsega Center za diagnostiko ter  Center za fizikalno terapijo in rehabilitacijo, kjer izkoriščamo tudi danosti naše lastne termalne vode. Po pogodbi z ZZZS opravljamo MR, CT in RTG preiskave.

Masaže

Prenovljeni boste od nog do glave: refleksna masaža stopal in indijska masaža glave, denimo, izvrstno godita prav celemu telesu!

Ste na svoji koži že preizkusili klasične in športne masaže, Body wrapping s pressoterapijo, antistresno negovalni tretman za telo s toplo čokolado, peeling, body wrapping, fango, limfne drenaže, tople kamne?

Program lahko traja cel dan ali zgolj uro, dobro počutje pa se vas bo se dolgo držalo!

Gostinska ponudba

Ponudbo zaokroža gostinska ponudba v ambientu Fontanine terase, s ponudbo pijač in sokov ter lahkih prigrizkov.