Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Motel in pizzeria Črni baron

Naslov: Malečnik 158, 2000 Maribor
Delovni čas: ponedeljek - četrtek: 09.00 – 22.00, petek - sobota: 09.00 – 23.00, nedelja: 10.00 – 22.00
Telefon: + 386 (0)2 48 06 300
Fax: + 386 (0)2 48 06 303
Število sedežev: 190, vrt 200
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Picerija, prenočišča, otroška dežela, sprehajalni park z mini živalskim vrtom – vse na enem mestu!

V prijetnem domačem ambientu naročite veliko, sočno in hrustljavo pico iz edinstvene krušne peči, poskusite pečen prekajeni kotlet ali pa si privoščite katero od domačih jedi. Za vegetarijance so ob okusnih brezmesnih picah na voljo tudi različne vrste solat, prav tako pa med tednom pripravljamo na voljo še dve vrsti malic. Ob omenjenih dobrotah zvrnite značilno temno pivo Črni baron.

Veliko več kot le dobra picerija.

Po obilnem in okusnem obroku se lahko s svojimi otroci odpravite v sprehajalni park ali pa preprosto uživate ob pogledu na otroško igro na velikem igrišču, medtem ko sami posedate na naši veliki letni terasi.

Prav tako nudimo prenočišča v prijetno urejenih sobah in apartmajih, pridružite pa se nam lahko tudi ob posebnih priložnostih, kot je na primer vsakoletna obletnica picerije, ali v zaključenih družbah s prijatelji, družino ali poslovnimi partnerji – za ta namen smo uredili z vso potrebno tehnologijo opremljeno konferenčno sobo.