Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Aleksander Legen : Projekt KROG _ 29. 9. 2017

Začetek prireditve: 29.09.2017 19:00
Konec: 14.10.2017 18:00
Lokacija: Vojašniški trg 2A, Maribor, Slovenia
PRIHODNOST NIMA BARVE. PRIHODNOST JE OBLIKA.

Aleksander Legen vas vabi na svoj novi umetniški projekt. Pripravil je edinstveno umetniško doživetje, saj vas bo s pomočjo nove tehnologije popeljal daleč v prihodnost.

PROJEKT KROG prikazuje svetlo prihodnost, ki bo posledica evolvacije človeka s pomočjo najsodobnejše tehnologije. Gre za intermedijsko umetniško vizijo mladega avtorja, ki gledalcu odkriva nove plasti človekovega potenciala. Pri tem avtor uporablja različne likovne in tehnične pristope, ki v opazovalcu vzbudijo najintenzivnejša čustva.

Obiskovalcem bodo na voljo trije zvočni prostori, kjer bodo ti lahko vzpostavili interakcijo z umetninami skozi 3 različne nivoje komunikacije.

Projekt skozi odnose tehnologija - človek prikazuje človeka prihodnosti v vlogi oblikovalca življenj. Obiskovalci se bodo podali na popotovanje v prihodnost in tam srečali svojega ekvivalenta.

VIDEO - človek
AR (generirana resničnost) - človek
VR (virtualna resničnost) - človek

Oglejte si, kaj se zgodi, ko tehnologija in dobrine postanejo človeški minimum in človek razvije nove potrebe in vrline. Kaj se zgodi, ko v likovnem polju kreativnost zamenja kreacija in umetnost postane orodje za tehnologijo.

Čas je za Nič.

Spletna stran
www.art-krog.com

O avtorju
online.fliphtml5.com/skjk/bsby/#_p=1

Konceptualni umetniški dogodek, Minoritska cerkev Marbor
29. 9. 2017 ob 19. uri / Vstop prost.

Intermedijska razstava, Minoritska cerkev Marbor
Vstopnina: 3 EUR.