Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Pohorska doživetja v naravi

Naziv: Turistično informacijski center Maribor
Naslov: Partizanska cesta 6a, 2000 Maribor
Telefon: +386 (0)2 23 46 611
Fax: +386 (0)2 23 46 613
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Odkrivanje pohorskega pragozda in neokrnjenih voda nudi nepozabna doživetja tako samostojnim kot spremstva željnim pohodnikom.

Popeljemo vas lahko po Rozkini gozdni učni poti, uživate lahko v iskanju gob ali se preizkusite v lovu, ribolovu in fotolovu. Bogastvo pohorskih gozdov je zabavno odkrivati tudi z višje perspektive. Zakaj ne s konjskega hrbta?

In še ene vrste konjički dihajo z zelenimi pohorskimi pljuči Maribora - zanje je Pohorje prepredeno s 100 km označenih kolesarskih poti.

Mariborsko Pohorje kot največji zimskošportni turistični center v Sloveniji in kot eno najbolj urejenih smučišč v pri nas tvori z naravno lepoto nerazdružljivo celoto in ponuja doživetje narave tudi ljubiteljem smuči in drugih po snegu drsečih pripomočkov.

A veste, da je dan prijetno preživeti v naravi ne le na snežnih, temveč tudi poletnih sankah!? Za tiste, ki potrebujte še nekoliko več adrenalina v naravi, pa je dobrodošel Adrenalinski park Pohorje.

Po aktivnem dnevu na Pohorju pa še sprostitev v termalnem kopališču!

Popoln dan v naravi. Prepustite se neomejenim možnostim sprostitve, zabave in doživetij v naravi Pohorja, pa naj bo za uro, dan, teden ali več! Na Mariborsko Pohorje se boste radi vračali!