Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Pravila nagradne igre »KUL MARIBOR«

Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Nagradna igra je zaključena

-------------------------

1. Splošne določbe

Organizator in ponudnik nagradne igre “KUL MARIBOR” je Zavod za turizem Maribor - Pohorje, Tkalski prehod 4, 2000 Maribor (v nadaljevanju: organizator ali Zavod za turizem Maribor - Pohorje), spletni naslov: http://maribor-pohorje.si.

2. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

 V nagradni igri lahko sodelujejo vse osebe, ki so starejše od 18 let in izpolnijo v celoti nagradni obrazec. Šteje se, da je s sodelovanjem v nagradni igri “KUL MARIBOR” udeleženec seznanjen in se strinja s temi Splošnimi pogoji nagradne igre.

3. Pravila nagradne igre

Udeleženec nagradne igre mora izpolniti obrazec dne 18. 5. 2018 na stojnici Zavoda za turizem Maribor - Pohorje v sklopu dogodka Maturantska četvorka in kulinarična parada. Obrazec mora biti izpolnjen v celoti (odgovorjeno nagradno vprašanje, ime in priimek, elektronski naslov in podpis). Po zaključku nagradne igre bo organizator pripravil končni seznam vseh udeležencev, ki so izpolnili pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Iz tega seznama bo izbrano 8 nagrajencev, ki bodo prejeli nagrade, kot so opredeljene v teh pogojih.

4. Nagrada

Nagrade nagradne igre “KUL MARIBOR” so:

  • dve festivalski vstopnici za Stellarbeat Music Festival 2018,
  • dve vstopnici za Veselico z Modrijani (Kamnica 25. 5.2018)
  • štiri majice Visit Maribor. Festivalski vstopnici za Stellarbeat Music

Festival bosta podeljeni neposredno s strani organizatorja festivala, dve vstopnici za Veselico z Modrijani bosta nagrajencema poslani po pošti, za nagrado majice pa bodo nagrajenci preko elektronske pošte prejeli kupon, s katerim dobitek prevzamejo v TIC-u Maribor. Nagrade niso izplačljive v denarju.

5. Izbor

Izbor nagrajencev bo v ponedeljek, 21. maja 2018 v Zavodu za turizem Maribor - Pohorje na naslovu Tkalska ulica 4, 2000 Maribor. Izbor nagrajencev bo odvisen od izvirnosti njihovega odgovora na nagradno vprašanje. Organizator bo osebe, ki bodo izbrane, o tem še isti dan obvestil preko elektronske pošte.

6. Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec dovoli Zavodu za turizem Maribor - Pohorje uporabo posredovanih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur.l.RS, št. 94/07). S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec dovoli organizatorju hranjenje posredovanih osebnih podatkov z namenom obveščanja nagrajencev in obveščanja o novostih poslovanja oz. ponudbi Zavoda za turizem Maribor - Pohorje, za izdelavo tržnih analiz in prilagoditve obveščanja glede na morebitno segmentiranje ponudbe.

V kolikor uporabnik ne želi, da se njegovi osebni podatki, pridobljeni v nagradni igri, uporabljajo za zgoraj navedene namene, mora poslati pisno zahtevo po pošti na naslov Zavod za turizem Maribor-Pohorje, Tkalski prehod 4, 2000 Maribor ali po elektronski pošti na greendestination@maribor.si. Zavod za turizem Maribor - Pohorje se zavezuje ustrezno preprečiti obdelavo teh osebnih podatkov.

7. Več informacij

Udeleženci lahko dobijo več informacij v zvezi z nagradno igro na telefonski številki +386 (0)2 234 66 22 ali osebno v prostorih Zavoda za turizem Maribor - Pohorje.