Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Apartma Anton - počitniška hiša

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Apartma Anton - počitniška hiša
Naslov: Frajhajm 47, 2315 Šmartno na Pohorju
Telefon: +386 (0)31 328 811
Lokacija: Vikend počitniška hiša se nahaja na območju mariborskega Pohorja v bližini smučišč Bellevue (10 min) in Areh (5 min). Nahaja se v zelo lepem mirnem, naravnem okolju, s prekrasnim razgledom v smeri Šmartna na Pohorju in Boča.
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Oprema Apartma Anton

Hiša ima 2 nadstropja, 3 sobe, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico, klet, centralno ogrevanje in SAT TV. Zelo primerna je za družine, pare in za narave ter gorskih aktivnosti željne skupine gostov. V njej lahko biva do 10 oseb.

Aktivnosti v bližini Apartmaja Anton

Lokacija omogoča obilico športnih, rekreativnih in wellness aktivnosti. Pozimi je mogoče smučati ali tekati na smučeh v le nekaj minut oddaljenih smučarskih središčih Areh in Bellevue, ki nudijo tudi svoje wellness programe (savne, bazen, whirpool-i, fitnes). 

V ostalih letnih časih pa lokacija nudi obilo možnosti različnih izletov, kot npr. Slap Šumik, Črno jezero, idr.

Mogoče je tudi kolesariti ali se ukvarjati z različnimi športi na bližnjih igriščih za tenis, košarko ali nogomet.

Zaradi bližine pragozda ima območje eno najbolj ugodnih klim v Sloveniji (priporočljivo za osebe s težavami z dihali). 

Posebna ponudba Apartma Anton

V zimskem času vam ob najemu hiše za vsaj dva dni, nudimo tudi do 4 ure učenja smučanja brezplačno s profesionalnim smučarskim učiteljem - demonstratorjem ali možnost učenja vožnje med količki v veleslalomu ali slalomu s profesionalnim trenerjem smučanja. Pri vseh ostalih urah imate 50 % popusta.

Dostop do Apartmaja Anton

Iz smeri Maribora: smer za Celje, Ljubljano v kraju Hoče odcep za Areh. Sledite oznakam za smučišče Areh cca. 2 km po križišču Bellevue - Areh zavijete levo ob tabli, ki označuje smer za Fram in Planico. Po cca. 500 m vožnje se ob razcepu treh poti se hiša nahaja na desni strani. Iz smeri Celja oziroma Ljubljane: Izvoz Maribor-jug, Hoče. Na križišču v Hočah levo za Areh nato sledite oznakam za smučišče Areh cca. 2km po križišču Bellevue - Areh zavijete levo ob tabli, ki označuje smer za Fram in Planico. Po cca. 500m vožnje se ob razcepu treh poti se hiša nahaja na desni strani. Na željo gostov se dobimo v Mariboru ali Hočah ter jih popeljemo do hiše.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra