Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Apartma Tia

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Apartma Tia
Naslov: Zgornja Kungota 23, 2201 Zgornja Kungota
Lokacija: Hiša se nahaja ob sprehajalni poti na Čajžič od koder se vam ponuja čudovit razgled nad celotno Kungoto in bližnjimi naselji
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Prenočišča TIA bodo vsekakor razveselila še kako zahtevnega obiskovalca. Čudoviti razgledi čez okoliško hribovje, pristni izleti po sprehajalnih poteh, okusna hrana in poživljajoče štajersko vino!

Vse to in še več lahko najdete v Zgornji Kungoti ter v njeni neposredni bližini. Prenočišča TIA so kraj za pristen podeželski oddih. . Prenočišča TIA nudijo možnost nastanitve do 6 oseb. Apartma ponuja spalnico, kopalnico, kuhinjo in dnevni prostor, ki ga je možno spremeniti v dodatno spalnico. V glavni spalnici so na voljo 4 ležišča (2 x 2), dodatni 2 ležišči sta na voljo v dnevnem prostoru.

Kako do nas:

V Zg. Kungoti nasproti Gostilne Denk zavijete desno v hrib. Peljete mimo vrtca, pokopališča in cerkve, nadaljujete pot skozi gozd, dokler ne pridete na vrh hriba, od koder vidite celotno dolino ob potoku Svečina in reki Pesnica. Prenočišča TIA so druga hiša na desni.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra