Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Apartmajska hiša Bona B11 B10

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Apartmajska hiša Bona B11 B10
Naslov: Hočko Pohorje 128, 2208 Pohorje
Telefon: (00386) 2 620 98 95
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

V turističnem apartmajskem naselju Bolfenk na Pohorju vam ponujamo namestitev v dveh novih apartmajskih hišah B 10 in B 11. V neporedni bližini smučarskih prog vam je na razpolago 34 sodobno opremljenih apartmajev površine od 38 do 95m2, s shrambo za smuči, televizijo, internetnim priključkom, bogato opremljeno kuhinjo, z vsemi potrebnimi gospodinjskimi aparati. V posameznih apartmajih lahko biva do 8 oseb. V sklopu turistične vasi se nahaja sodoben gorski wellness center s pokritim bazenom.

Apartmajski hiši Bona B10 in B11 (zgrajeni leta 2011) sta del naselja Bolfenk na Mariborskem Pohorju in obsegata skupno 34 nadstandardno opremljenih apartmajev (4*) v velikosti od 38 do 89 m2 za 2–8 oseb s skupno 200 ležišči. Nahajata se tik ob robu pohorskih gozdov, kjer vam polepša dan le ptičje petje in prečudovita narava.

Vsi apartmaji so sodobno opremljeni z izbranim interierjem, televizorjem, internetnim priključkom, wirelles in popolnoma opremljeno kuhinjo. Večina apartmajev ima kamin in balkon s pogledom na neokrnjeno pohorsko naravo. Prav tako se v hišah nahaja dvigalo in ski depo, kjer lahko hranite vso športno opremo. V neposredni bližini sta hotel Bolfenk**** z gorskim wellness centrom Bolfenk in hotel Videc***(cca.50m) ter hotel Bellevue****(cca.150 m) z gorskim wellness centrom Bellevue (bogata ponudba savn). V neposredni bližini je gondola, ki povezuje mesto Maribor s Pohorjem. Prav tako se v naselju nahaja market in v zimskem času tudi pekarna.

Prečudovita narava poleti in odlično pripravljene proge pozimi, med drugim najdaljša osvetljena proga za nočno smuko v Evropi, so ustvarjeni za družine, športnike, poslovneže in ne nazadnje tudi individualne goste. Pri nas se najde za vsakogar nekaj, tiste, ki si želijo počitnice preživeti aktivno in tiste, ki iščejo svoj košček miru v naravi. Svoje počitnice lahko poleti popestrite z uporabo športnih igrišč, jahanjem konjev, sprehodom po urejenih pohodniških, planinskih poteh, kolesarjenjem po urejenih kolesarskih poteh ali se preizkusite na vadbišču za golf. Če si zaželite naboj adrenalina, vam priporočamo obisk adrenalinskega parka, paintball tekmovanje, spust po bike park progi ali vožnjo s Pohor-jetom (poletno sankališče). Poskrbljeno je tudi za najmlajše in sicer se lahko le ti prepustijo domišljiji v Bolfenkovi pravljični vasici, kjer jih bodo pohorski pravljični junaki in pripovedke popeljale skozi igro in delavnice v svet otroškega veselja. Celo leto vam številni hoteli in planinske koče nudijo bogato kulinarično ponudbo pohorskih jedi.

Dodatna ponudba v bližnji okolici: turna hoja, kolesarjenje, bazen, whirlpool, saune, masaže, športni tereni, igrala za otroke, adrenalinski park, PohorJet.

Cenik:

Cena vključuje najem apartmaja na dan, posteljnino, brisače, končno čiščenje, dnevno animacijo, 1x obisk wellness centra. Popusti veljajo za wellness center Bolfenk in smučarsko karto. Minimalno bivanje je 7 noči. Tedenska menjava gostov je ob sobotah in nedeljah po predhodni potrditvi. Končna rezervacija je potrjena s 10% predplačilom aranžmaja na račun Bona nepremičnine d.o.o. Plačila apartmajev: - 10% celotne vrednosti apartmaja ob potrditvi rezervacije - 40% celotne vrednosti apartmaja 30 dni pred prihodom - 50 % celotne vrednosti apartmaja 10 dni pred prihodom v apartmaje.

V ceno je vključeno: najem apartmaja na dan, posteljnina, brisače, končno čiščenje v primeru najema za 7 dni. Ob prihodu mora gost položiti varščino v višini 150,00 EUR na apartma. Gostje imajo popust za obisk wellness centra Bolfenk in welllness centra Bellevue. Doplačilo: - turističa taksa: 0,92 EUR/dan za odrasle, otroci 7-18 let: 0,46 EUR/dan, - dodatna otroška posteljica: 10,00 EUR/dan, - dovoljeno je spremstvo manjših živali ob predhodnem dogovoru pri doplačilu 15,00 EUR/dan, - končno čiščenje apartmaja v primeru bivanja 1-5 dni je 30,00, 40,00 ali 50,00 EUR/dan, odvisno od velikosti apartmaja, - doplačilo 30 % pri bivanju za eno noč.

Opis poti:

V Mariboru vstopite na avtobus št. 6, ki vas popelje od železniške postaje do spodnje postaje Pohorske vzpenjače. S Pohorsko vzpenjačo se popeljete do zgornje postaje, od koder je le še približno 150 m hoje do apartmajskih hiš B10 in B11. Z avtomobilom je možen dostop iz avtoceste iz smeri Ljubljana, Zagreb ali Lendava. Na križišču Maribor-jug peljite po hitri cesti do križišča Hoče, kjer zavijete (pri trgovini Hofer) na lokalno cesto proti Pohorju in vozite približno 14 km. Naselje ima v neposredni bližini urejeno javno parkirišče.

Čas prihoda: po 15.00. Čas odhoda: do 10.00.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra