Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Apartmajska hiša Gozdna villa Mari

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Apartmajska hiša Gozdna villa Mari
Naslov: Pot k mlinu 50, 2000 Maribor
Telefon: (00386) 2 620 85 60
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Tam, kjer se srečata Gozdna villa Mari in škrat Bor, stoji čudovita hiša obdana z gozdom. V njej prebivajo prijazni in dobrosrčni ljudje, ki skrbijo za dobro počutje vseh obiskovalcev. Na voljo vam je 17 enonadstropnih in 4 dvonadstropni apartmaji, različnih velikosti (pribl. 40-100 m²), ki vam nudijo sproščujoče bivanje s čudovitim razgledom na Pohorje.

Znotraj posameznih apartmajev se nahajajo tudi otroški kotički, kjer bodo vaši otroci razvijali svoje ustvarjalne sposobnosti in se igrali. Osvetljeno smučišče pozimi in gozdna zelena narava poleti je ustvarjeno za športnike, družine, poslovneže, in tudi individualne goste, ki si želijo preživeti aktivne in hkrati sproščujoče počitnice. Gozdna villa nudi svojim gostom čudovito opremljene apartmaje za od 2 osebi do 8 oseb.

V neposredni bližini se vam ponuja snežni stadion, wellness centri z whirlpooli, bazeni, savnami, počivališčem in fitness centrom. Najamete lahko sodobno seminarsko dvorano (do 60 udeležencev)ali pokrito športno dvorano.

Pozimi: smučanje, tek na smučeh, deskanje, sankanje, animacija na snegu …

Poleti: poletno adrenalinsko sankališče, nogometni igrišči, otroški poligon MiniJET, vadišče za golf, adrenalinski park, Bike Park Pohorje, kolesarjenje, gorsko kolesarjenje, izposoja koles,jahanje, nordijska hoja…

Kako do nas iz centra mesta Maribor: Predlagana pot iz Partizanske ceste (železniška postaja) Pojdite v smeri jugozahod po Partizanski cesti, v križišču zavijete desno, da ostanete na Partizanski cesti. Pri drugem križišču zavijete rahlo levo na Titovo cesto, nato se peljite skozi dva krožišča, nadaljujete naravnost po Tržaški cesti. Pri semaforiziranem križišču zavijete desno na Ptujsko cesto ( Mercator center), nato peljite naravnost do 1. krožišča. V krožišču zavijete pri izvozu 3, nato peljite skozi drugo krožišče in v tretjem krožišču pri izvozu 1 zavijete na Lackovo cesto. Držite se glavne ceste, rahlo levo, da pridete na Pohorsko ulico. Nato peljite naravnost cca 700 m, nakar zavijete pred hotelom Habakuk levo in nato čez 200 m na desni strani stoji Gozdna villa Mari.

Čas prihoda: 14:00 Čas odhoda: 10:00

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra