Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Camping Center Kekec

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Camping Center Kekec
Naslov: Pohorska ulica 35 c, 2000 Maribor
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Dobrodošli v družbi Camping Centra Kekec, ki se nahaja pod vznožjem Mariborskega Pohorja. Prostori namenjeni avtodomom ali prikolicam so opremljeni z električnim priključkom 16A, priključkom vode, kabelske televizije z več kot 100 programi. Vsak prostor ima zelenico, osvetlitev in popeskano površino za postavitev prikolice ali avtodoma. Velikost prostorov je 90m2 in jih je štirinajst. Šotorišče leži višje v kampu. Na osvetljenem šotorišču je prostora za dvajset šotorov in vozil.

Kamp je od turističnih točk (sedežnica, gondolska žičnica,vadbišče golfa…) oddaljen 300 metrov, od samega centra Maribora pa 7 kilometrov.

Prometna povezava z Avstrijo, Italijo, Madžarsko in Hrvaško je urejena z avtocestami in magistralnimi cestami iz smeri Ljubljana A1/E57, iz smeri Graz A9/E57/E59, iz smeri Zagreb cesta E59, iz smeri Budimpešta E59/E65/E71/M7, iz smeri Trst E57/E70, iz smeri Celovec B80/B70, iz smeri Beljak B80/B70/E66/B83. Zapustite avtocesto na izvozu Maribor - jug. Nadaljujte z vožnjo do nakupovalnih centrov Obi in Bauhaus. Na križišču zavijte levo - Pohorje. Čez 400 metrov zavijte desno. Čez 100 metrov zavijte levo in nadaljujte vožnjo mimo Tuš-eve bencinske črpalke do gostišča Stara lipa, ravno naprej do gostišča Mlada lipa in tukaj zavijte na levo proti Pohorski vzpenjači. Tik pred Hotelom Merano na desni strani zavijte na levo na stransko makadamsko cesto. Čez 40 metrov preko mostu zavijte desno. 20 metrov naprej je na levi strani vhod v kamp Kekec.

Čas prihoda: od 7.ure zjutraj. Čas odhoda: kadarkoli.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra