Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Motel Pri Lešniku

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Gostilna in motel Pri Lešniku
Naslov: Dupleška 49, 2000 Maribor
Telefon: +386 (0)2 471 23 22
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Naj vas pot popelje do Lešnikovih, kjer že četrta generacija vodi gostilno in motel. Stoletna tradicija znane mariborske gostilne  se uspešno dopolnjuje z modernim motelom, primernim za miren počitek in sprostitev. Ponudba gostilne bo zadovoljila okuse in zahteve manjših in večjih družb, poslovnih in zasebnih srečanj, od porok do romantičnih večerov v dvoje.

V skrbno opremljenem ambientu za sproščanje Vital spa bomo poskrbeli za popolno sprostitev telesa in duha naših gostov. Izbirate lahko med tremi individualnimi Spa suitami, ki so opremljene s sodobnimi savnami - klasična finska savna s solnimi kristali in barvno kromoterapijo, infrardeča in parna kopel - z udobnimi počivališči, whirlpoolom ali vodno masažno kadjo. Za romantično razvajanje ob prijetni glasbi in svečkah v dvoje, posamezno ali s poslovnimi partnerji si lahko privoščite kopel z eteričnimi olji ali sprostitveno masažo terapevta.

Ob lepem vremenu se boste lahko v parkovno urejenem ambientu razgibali ob igri mini golfa ali na otroškem igrišču. V neposredni bližini otroškega igrišča vam bomo v letnem paviljonu postregli z osvežujočo pijačo ali sladoledom. Na vašo željo vam bomo pripravili tudi praznovanje z žarom.

Čas prihoda: po 12. uri. Čas odhoda: do 12. ure.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra