Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Gostišče Lesjak

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Gostišče Lesjak
Naslov: Mariborska cesta 7, 2312 Orehova vas - Slivnica
Telefon: 00386 2 604 04 70
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Tradicija gostinstva v naši družini sej nadaljuje že v četrti rod, zato se v gostišču Lesjak trudimo, da bi z izkušnjami, tradicijo in kvaliteto zadovoljili tako naključnega gosta kakor tudi zaključeno skupino.

Nudimo: okusno domačo hrano, razne sezonske specialitete, jedi za vegetarijance, izbrana buteljčna in odprta vina štajerskih vinogradnikov. Pri nas lahko prenočite v lepo opremljenih eno, dvo in tro posteljnih sobah. Skupaj 16 oseb. Vse sobe so opremljene z lastno kopalnico in televizorjem. Se nameravate v kratkem poročiti ali praznovati osebni ljubilej? Pokličite nas ter zahtevajte našo ponudbo! Vsi prostori so klimatizirani!

Kako do nas?

Na avtocesti Ljubljana-Maribor je na križišču takoj za Hočami izvoz za letališče Maribor. Pot potem nadaljujete 1km proti letališču in ob pokopališču Slivnica se nahaja naša gostilna.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra