Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Hostel M Maribor

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Hostel M Maribor
Naslov: Iztokova ulica 22, 2000 Maribor
Telefon: (00386) 2 421 22 10
Lokacija: Hostel M se nahaja na desnem bregu reke Drave v mirnem in urejenem okolju, polnim zelenja z urejenim parkiriščem, igriščem za odbojko in košarko.
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

 Nudimo vam prenočišče v enoposteljnih in dvoposteljnih sobah s kopalnico in družinskih apartmajih z dvema dvoposteljnima sobama in kopalnico.

Ponudba:

 Za vašo prehrano smo poskrbeli z Restavracijo, ki se nahaja v sosednji stavbi in vam med delavniki (7.00 - 20.00) po izredno nizkih cenah nudi zajtrk, kosilo in a la carte večerjo. Center Maribora in Lent, kjer se vsako poletje odvija festival LENT in mnoge druge prireditve ob dobri glasbi v lokalih je oddaljen le 2 km. V neposredni bližini je voljo športno rekreativni center Fontana, kjer vam nudijo raznovrstne zdravstvene terapije, kopanje v termalni vodi, rekreativnih bazenih in whirpoolih, sončenje v solarijih, sprostitvene masaže ter obisk fitnesa. V zimski sezoni ne smete pozabiti obiskati Pohorja s smučarskim centrom Pohorje in Areh s čudovitimi smučarskimi tereni. V ostalih letnih časih pa si lahko privoščite sprehode v naravi, kolesarjenje, pohodništvo ali obisk adrenalinskega parka, ki je oddaljen le 2 km. Če ste željni zabave, vam je v bližini na voljo študentski kampus s študentskim klubom ŠTUK, ki v večernih urah nudi obilo zabave. Sprejmemo tudi skupine z avtobusi.

Kako do nas:

 Hostel M se nahaja na desnem bregu reke Drave, poleg Koroškega mosta v Mariboru. Iz Koroške strani do nas pridete tako, da na krožišču poleg Štuka zavijete na Koroški most in takoj za mostom zavijete desno. Na Sokolski ulici zavijete na prvem izvozu desno in se po 50 metrih vožnje pripeljete naravnost pred dom. Iz Celjske in Ptujske strani pri trgovskem centru Mercator zavijete proti Dravogradu. Na krožišču pri Qlandiji zavijete na prvi izvoz desno proti Koroškem mostu. Tik pred mostom zavijete desno proti Sokolski ulici. Na Sokolski ulici zavijete na prvem izvozu desno in se po 50 metrih vožnje pripeljete naravnost pred dom. Avtobusne povezave s centrom so na voljo vsakih 15 minut (avtobus št 4 in 3).

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra