Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Hotel 365

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Hotel 365
Naslov: Kobanska ulica 10, 2351 Kamnica
Telefon: 00386 2 623 22 69
Lokacija: Nahajamo se v bližini državne ceste Maribor-Dravograd, ki je ena izmed vpadnic v mesto Maribor. Od centra mesta Maribor smo oddaljeni 5 minut z avtomobilom ali s sredstvi javnega prevoza. Pred hotelom stoji avtobusna postaja, ki nudi redne povezave do mesta.
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Občutite udobje skrbno izbranega ambienta na vaši poslovni poti, družinskih počitnicah ali zgolj na avanturističnem pobegu iz vaše vsakdanjosti!

Tukaj smo za vas - mobilne poslovneže, vikend uživače ali vedoželjne posameznike. Sprostite se…vaše potovanje se je zaključilo ali pa se je mogoče šele začelo…zato nam dovolite, da vas razvajamo z drobnimi pozornostmi. Morda s skrbno pripravljeno skodelico sveže kave v našem lobby baru, s svežim sadjem ob zajtrku, udobnim vzglavnikom ali preprosto z brezplačnim dostopom do Interneta… Navdušite se…vsak prostor v našem hotelu ima svojo zgodbo…Raziščite jo in se pustite presenetiti. V našem butičnem hotelu ste dobrodošli prav vsak dan!

Umaknite se od mestnega vrveža po napornem nakupovanju ali ogledu mestnih znamenitosti. Sprehodite se po sončnih pobočjih, med strmimi vinogradi, ki nas obdajajo ali med gozdovi in travniki na prostranih /osojnih pobočjih … Izberite si svojo kolesarsko pot - mogoče kakšno na področju Kozjaka, kjer se nahajamo? Ena izmed številnih je dolga 45 km. Popelje vas na zelen Žavcarjev Vrh in nazaj do nas … Ali pa skočite do Brestrniškega jezera in konjušnice v Kamnici

Obiščite in raziščite: - v naši neposredni bližini: Veslaški center Bresternica, Hipodrom Kamnica, Žavcarjev vrh, Sv. Urban, Mariborski otok. - v naši okolici: Pohorje z bogato naravno in kulturno dediščino; pozimi največji smučarski center v Sloveniji, poleti zeleno oazo pohodnikov in kolesarjev. Mesto Maribor, razvito kulturno središče s številnimi doživetji. Obiščite Lent, ki gosti največji poletni festival v Evropi ali nazdravite ob najstarejši trti na svetu. Občutite utrip mesta in njegovo srce!

Čas prihoda: po 12. uri. Čas odhoda: do 11. ure.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra