Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Hotel Bau

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Hotel Bau
Naslov: Limbuška cesta 85, 2000 Maribor
Telefon: +386 (0)2 421 63 10
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Udoben in prostoren hotel Bau**** se nahaja v mirnem delu Maribora, med centrom mesta in zelenim pohorskim hribovjem. To pomeni le 5 minut vožnje z avtomobilom v obe smeri.

Hotel je v družinski lasti in v treh nadstropjih ponuja 47 izjemno prostornih sob, ki so prilagojene različnim potrebam in željam, večina sob je dostopna z dvigalom. Gostom je na razpolago veliko, brezplačno parkirišče in brezplačen Wi-fi. Z veseljem se prilagajamo našim gostom: poslovneži, športniki, skupine, tranzit gostje, družine in individualni gostje. V ponudbi imamo tudi wellness, ki v intimnem ambientu in ob zasebni uporabi nudi doživetje v treh savnah: finski, turški in infra ter sprostitev v masažnem bazenu, kneipoovih kadeh in kotičku za počitek s toplimi ležalniki. Vljudno vabljeni!

Cene

Cene: od 28€ naprej
Cene vključujejo: nočitev z zajtrkom, parkirišče, internet.
Doplačila v EUR: turistična taksa in dodatne storitve. 

Kako do nas:

Prihod v Maribor z južne strani (smer iz Ljubljane): peljete v smeri MARIBOR CENTER in pri zgradbi Telekom Slovenije zavijete v semaforiziranem križišču levo. Po približno 3000 m vožnje boste naš hotel rumene barve zagledali na desni strani. Prihod v Maribor s severne strani (smer Graz): peljete iz avtoceste v smeri Maribor Center in nato Maribor Tabor. Ko pridete do Telekoma Slovenije zavijete v semaforiziranem križišču desno in po 3000 m vožnje boste naš hotel rumene barve zagledali na desni strani.

Čas prihoda: od 14. ure Čas odhoda: do 10. ure.

V Hotelu Bau z veseljem poskrbimo za udobje naših gostov.

Aktualni paketi:

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra