Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Hotel Tabor

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Hotel Tabor
Naslov: Heroja Zidanška 18, 2000 Maribor
Telefon: +386 (0)2 42 16 410
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Hotel Tabor - Ponudba

Ponujamo sodobno opremljene sobe, restavracijo, klubski sobi, tri sejne sobe in hrambo smuči ter koles. Skupine, športnike in stalne goste razveseljujemo s posebnimi ugodnostmi.

Brezplačno parkiranje, shranjevanje koles in smuči, elektronska pošta in priključek na internet. Brezplačna uporaba sejne sobe za skupine, ki bivajo in se hranijo v hotelu. Brezplačno ograjeno parkirišče za osebna vozila in avtobuse. Za plačilo organiziramo priložnostne izlete in oglede.

Hotel Tabor - Cenik

Kako do nas

Z avtom: - če prihajate v Maribor z južne strani: peljite v smeri Maribor center in pri zgradbi Telekoma na levi zavijte v semaforiziranem križišču levo. Po ca. 900 m vožnje boste na desni zagledali hotel in dovoz na hotelsko parkirišče. - če prihajate v Maribor s severne strani: peljite se iz avtoceste v smeri Maribor Tabor in nato Maribor center. Ko boste prišli na levi do Telekoma, zavijte v semaforiziranem križišču levo. Po ca. 900 m vožnje boste na desni zagledali hotel in dovoz na hotelsko parkirišče.

Z javnim prevozom: - glavna železniška in avtobusna postaja sta oddaljeni 2,5 km. Do hotela se lahko pripeljete z lokalnim avtobusom številka 6, 6/1, 12, 18 in 19 ali s taxijem.

Čas prihoda: po 14. ure. Čas odhoda: do 11. ure.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra