Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Mlada lipa

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Mlada lipa
Naslov: Lackova cesta 76, 2000 Maribor
Telefon: 00386 2 613 69 00
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Mlada lipa je družinsko vodeno podjetje. Začetki segajo vse od leta 1988. Poleg nastanitev, naš objekt dopolnjuje gostilna z restavracijo, kavarno in veliko sončno teraso.

Pansion Mlada Lipa se nahaja 700 m od smučišča Pohorje. Ponuja individualno opremljene sobe, brezplačen WiFi in brezplačno parkirišče neposredno pred nastanitvijo.

Ponudba:

Na voljo imamo petnajst sob, vsaka soba je poimenovana in opremljena v slogu znanega mesta širom sveta. Imamo tudi posebne sobe z jacuzzijem za romantičen oddih. Vse sobe vključujejo kopalnico s prho in/ali z masažno kadjo ter kabelsko LCD TV. V nekaterih sobah je na zahtevo mogoče namestiti dodatno ležišče in otroško posteljico.

Okolica nudi številne možnosti za rekreacijo - od smučanja, pohodništva, kolesarjenja do jahanja. Središče Maribora je oddaljeno 3 km, do avtoceste E57 pa je 4 km.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra