Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Počitniška hiša Toplak

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Počitniška hiša Toplak
Naslov: Veliki Boč 12, 2353 Duh na Ostrem vrhu
Telefon: +386 (0)41 721 788
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Vas zanima izobilje narave, odročnost mestnega vrveža in presen vonj mokrih gorskih trav. Potem ste prišli na pravi kraj.

Nastanitev

Naše hiše imajo živopisno in zavidljivo preteklost. Večja hiša nudi udobje štirim gostom, v dveh ločenih spalnicah. Pohvalili se boste lahko, da ste bivali v več kot 300 let stari brunarici. Leta 2009 smo jo za vas skrbno preuredili v namene oddajanja. Pri adaptaciji smo uporabili prvotne naravne materiale, kot sta les in kamen, ter naravne zaščitne materiale, zato je hiša skoraj v celoti ohranila prvoten videz. Notranjost hiše je opremljena za prijetno in ležerno preživljanje vašega časa. Skoraj 100 m2 bivalne površine zagotavlja dovolj prostora za 4 osebe. V hiši se nahajajo družabni in dnevni prostor s kaminom, sodobna kopalnica, dobro opremljena kuhinja, dve ločeni spalnici ter velika zunanja terasa, s katere se nam odpirajo svojevrstni razgledi. V kleti je klubska sobica z ruskim biljardom.

Hiša je postavljena je v sklop drugih dveh hiš iz kasnejšega obdobja začetka 19. stoletja.  Ena od teh je hiška, brunarica za dve osebi, ki je popolnoma opremljena za udobno preživljanje vašega prostega časa. Pred samo hiško je velika terasa, okoli nje pa še balkon in manjša terasica za sončne zajtrke.

Če pa želite nekaj posebnega imate možnost najema hiške na drevesu, ki je za dve osebi in je opremljena s manjšim spalnim delom in kopalnico. Pod njo je manjša kuhinja in terasa z jedilno mizi.  Leži na naši najvišji točki posestva, na robu gozdička. Tukaj se boste ob lepem razgledu umirili in pozabili na vsakodnevne skrbi.

Posestvo je v celoti naravnano na ekološko predelavo živil in energije.

Prehrana

Možnost kuhanja v apartmaju ali na prostem, na prostoru za piknik. Prav tako imate možnost uporabe tradicionalne domače kuhinje na drva v sosednji hiši ali krušne peči ob pomoči gospodinje. Po želji vas oskrbimo z živili iz trgovine ali iz lokalnih bližnjih kmetij, s tradicionalnimi domačimi specialitetami, kot so domač kruh, mesne in suhomesne specialitete, mleko, sir , zelenjava in podobno. Možnost kosila ali večerje v bližnjih priznanih gostilnah, turističnih kmetijah tako na slovenski kot tudi na avstrijski strani.

Ponudba

Bazen, savna, pohodništvo, otroška igrala, mali nogomet, koš, namizni tenis, pikado, ruski biljard in rusko kegljišče.

Cenik

Počitniška hiša za 4 osebe
1. 2. do 22. 6. 2017 = 120,00€/dan
23. 6. do 30. 9. 2017 = 140,00€/dan
1. 10. do 1. 12. 2017 = 120,00€/dan

Hiška na drevesu za dve osebi
1. 2. do 1. 12. 2017 = 80,00€/dan

Hiška s savno za dve osebi
1. 2. do 1. 12. 2017 = 80,00€/dan

Minimalna dolžina bivanja je 2 dni.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra