Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Pohorska kavarna s prenočišči

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Pohorska kavarna s prenočišči
Naslov: Ob ribniku 1, 2000 Maribor
Telefon: 00386 2 614 15 00
Lokacija: Pohorska kavarna s prenočišči se nahaja na prijetni lokaciji pod vznožjem Pohorja, kjer se križajo zimske in letne rekreacijske poti.
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Pohvalimo se lahko z desetletno tradicijo in prijetnim ambientom. Naše komfortne in stilsko urejene sobe nudijo prijetno bivanje posameznikom in skupinam.

Prijazno in ustrežljivo osebje vam postreže z bogatim zajtrkom med 6 in 10 uro. Dobrodošli ste tudi v prostorih naše kavarne, kjer lahko izbirate med pestro ponudbo pijače. Če je v vas vsaj malo sladkosneda morate poskusiti katero od naših številnih tort, po katerih nas poznajo daleč naokoli.

Cenik:

V ceno nočitve je vključen zajtrk, hramba kolesa in smuči, bujenje, uporaba otroške postelje, ter uporaba seminarskega prostora po dogovoru. V ceno nočitve ni vključena uporaba telefona, uporaba interneta, parkiranje v garaži, bivanje za male živali. Udobne in prostorne sobe se nahajajo v zgornjih prostorih Pohorske kavarne. Predhodne rezervacije za sobe sprejemamo po telefonu in mailu.

Čas prihoda: 14.- 23. ure.

Čas odhoda: do 11. ure.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra