Deli stran
Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo odgovorili.
Vaše vprašanje
Ime
Elektronski naslov
Vaše podatke bomo hranili le za obdobje medsebojne komunikacije in jih izbrisali v roku 3 mesecev od zadnjega sporočila. Za dodatne informacije si preberite Varovanje zasebnosti. Soglašam

Pri starem kovaču, Turistična kmetija

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra
Naziv: Pri starem kovaču, Turistična kmetija
Naslov: Spodnji slemen 96, 2352 Selnica ob Dravi
Telefon: 00386 2 671 24 01
Odpri galerijo fotografij
Dodaj med priljubljene
Prikaži na zemljevidu

Notranji ambient gostišča nam danes priča o nekdanji kovaški dejavnosti, s katero se je nekoč ukvarjal njen lastnik in po katerem je kmetija dobila tudi svoje ime.

Poleg individualnih gostov ali manjših zaključenih družb, lahko lokal sprejme tudi večje skupine, ki praznujejo obletnice, poroke, rojstne dneve in drugo. V notranjem delu gostišča je prostora za 80 gostov in prav toliko tudi zunaj, na urejenem vrtu okoli roštilja.

Kmetija pa se lahko pohvali ne samo s čudovito okolico, temveč tudi s kulinaričnimi dobrotami iz divjačinskega mesa in pestrim jedilnikom drugih dobrot iz domače kuhinje.

Gostinska ponudba vključuje tudi idilično urejena prenočišča, ki štejejo skupaj pet sob s kopalnicami.

Turistična kmetija je zaradi svoje prisojne lege enkraten kraj za preživljanje čudovitih trenutkov v naravi, sprehajanja, rekreacijo, planinarjenje ter predvsem sprostitev v sožitju z naravo. Otroci in tisti, ki ste ostali mladi po duši, boste našli svoj kotiček pod soncem zunaj, na travnatem igrišcu z igrali, s peskovnikom, z igriščem za odbojko in mali nogomet. Ogledali si boste lahko tudi nekatere domače živali in čredo jelenjadi, ki jo turistična kmetija vzreja. Nenazadnje pa lahko najdete svoje zadovoljstvo tudi pri nabiranju kostanjev, gob in drugih gozdnih sadežev, tukaj, kjer Vas ne bodo priganjali nestrpni jekleni konjički.

Rezerviraj zdaj preko Uradnega turistično informacijskega centra